Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Ράδιο Αρβύλα και ...χρυσές χορηγίες



Έτυχε τη Δευτέρα να δω το απόσπασμα της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα όπου αναφερόταν στο θέμα του χρυσού και της Χαλκιδικής. Αυτοί οι τύποι λοιπόν που το παίζουν οι αμφισβητίες των πάντων ισοπεδώνοντας τους πάντες και κάνοντας ίσωμα θύτες και θύματα, όπως για παράδειγμα στη περίπτωση των αγωνιστών της Φυλής που δέχτηκαν επίθεση από τους νεοδημοκράτες (εδώ), ξαναχτύπησαν στη περίπτωση της Χαλκιδικής και όπως και πριν κράτησαν ίσες αποστάσεις σε ένα θέμα που όλως τυχαίως εμπλέκονται μεγάλα συμφέροντα στη μέση και επίσης όλως τυχαίως ο Μπόμπολας! Δεν ήξεραν, δεν γνώριζαν, δεν άκουσαν τα παλικάρια, που δεν κάνουν άλλη δουλειά από το να σερφάρουν στο διαδίκτυο για να αναπαράγουν κάμποσα βίντεο στις εκπομπές τους, για το τι γίνεται εδώ και τρία χρόνια στη Χαλκιδική (όπου πάνε συχνά, είναι και κοντά τους) και ήθελαν, όπως μας είπαν, να ακούσουν και τις δύο πλευρές που μάλλον έχουν και οι δύο τα ...δίκια τους. Συναισθηματικά μόνο δεν θα τους άρεσε, είπαν να καταστραφεί η Χαλκιδική, αν καταστραφεί.

Η "απορία" μας λύθηκε όταν λάβαμε το παρακάτω email από κάτοικο της Αλεξανδρούπολης:

Προσοχή! Στην εκδήλωση "AXD Band" στο NOTOS Stage (στο πάρκο Εγνατία) την Τετάρτη 13/3/2013, χορηγός είναι η Χρυσωρυχεία Θράκης. Για άλλη μία φορά οι διοργανωτές πάνε κόντρα στον αγώνα κατά των χρυσωρυχείων και δέχονται ενίσχυση από την εταιρεία που θέλει να καταστρέψει τον τόπο μας.

Μποϊκοτάζ στα Χρυσωρυχεία Θράκης και στις εκδηλώσεις που δέχονται τις χορηγίες τους.

Ε, δεν νομίζουμε ότι χρρειάζεται περαιτέρω σχολιασμός!
Απλά καλούμε και εμείς με τη σειρά μας τη νεολαία της Αλεξανδρούπολης να μποϊκοτάρει της εν λόγω εκδηλώσεις!

1 σχόλιο:

Δραση στο Ωραιοκαστρο είπε...

Μου την δίνει όταν δίνουμε αξία σε άτομα σαν αυτούς. Που κάτω από άλλες συνθήκες, ούτε για να βόσκουν βουβάλια δεν θα έκαναν. Δεν έχουν καμιά σχέση με την σάτιρα, είναι απλά γελωτοποιοί.
Σε ευχαριστώ οικοδόμε που συνταξιδέψαμε όλο αυτό τον χρόνο.
Καλή δύναμη.