Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Ζητούν, κατά τα χιτλερικά πρότυπα, Ελληνόπουλα και μεταναστόπουλα να φοιτούν σε ξεχωριστές τάξεις!Τα μαντρόσκυλα των μονοπωλίων.
Την ώρα που το καπιταλιστικό σύστημα σαπίζει, τσακίζει λαϊκές κατακτήσεις και δημοκρατικά δικαιώματα, φέρνει το ένα αντιλαϊκό μέτρο μετά το άλλο, ώστε τα μονοπώλια να περάσουν αλώβητα την κρίση τους, βγάζει τα μαντρόσκυλα της Χρυσής Αυγής να απειλούν το λαό. Μιλώντας ο βουλευτής της νεοναζιστικής οργάνωσης Ματθαιόπουλος στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής ζήτησε κατ' αρχάς Ελληνόπουλα και μεταναστόπουλα, κατά τα χιτλερικά πρότυπα, να φοιτούν σε ξεχωριστές τάξεις. Ακολούθως, τάχτηκε υπέρ της διαβόητης «αξιολόγησης» των εκπαιδευτικών (αβαντάροντας αυτό που χρόνια ζητούν οι κυβερνήσεις), προτείνοντας μάλιστα σύσταση και ειδικής διεύθυνσης στο υπουργείο. Τέλος, απείλησε για άλλη μια φορά τους εκπαιδευτικούς, ζητώντας «να υπάρχει αυστηρή εφαρμογή πειθαρχικών μέτρων για φαινόμενα άμεσης ή έμμεσης πολιτικής προπαγάνδας σε μαθητές».

Τρέμει η Χρυσή Αυγή μην αμφισβητήσει κανείς την καθεστηκυία τάξη, μη βλαστήσει στα μυαλά των παιδιών ο σπόρος της ελπίδας. Να είναι ο λαός αφέντης στον τόπο και τον πλούτο που με το μόχθο του παράγει. Τρέμει και την αποκάλυψη του συστημικού της ρόλου, ως γέννημα - θρέμμα και στήριγμα του εκμεταλλευτικού συστήματος κόντρα στα συμφέροντα της μεγάλης πλειοψηφία του λαού. Ως μια οργάνωση που πασχίζει να επιβάλει εξευτελιστικά μεροκάματα των 18 ευρώ δίχως ένσημο κι ασφάλιση στους εργάτες, να τους διχάσει σε όφελος της μεγαλοεργοδοσίας, να πάρουν νέες επιδοτήσεις εφοπλιστές και εργοστασιάρχες, να μοιραστεί ο ορυκτός πλούτος της χώρας σε ξένα μονοπώλια. Τρέμουν οι νεοναζί την αλήθεια μα και τη δύναμη του λαού να αντιδράσει στα αντιλαϊκά σχέδια της πλουτοκρατίας με το ένα εκτελεστικό της όργανο ή το άλλο, γι' αυτό γαβγίζουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: