Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Συνέδριο ΓΣΕΕ: Περιοδείες σε χώρους δουλειάς και εκδηλώσεις από τα στελέχη του ΠΑΜΕ – Το πρόγραμμαΑΛΛΟΙ ΣΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ.
Με εκδηλώσεις και περιοδείες σε χώρους δουλειάς στελεχών του ΠΑΜΕ σε πόλεις της Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, οι ταξικές δυνάμεις δίνουν το δικό τους στίγμα και περιεχόμενο στο 35ο Συνέδριο της ΓΣΕΕ, στην Αλεξανδρούπολη, οι εργασίες του οποίου αρχίζουν σήμερα και ολοκληρώνονται την Κυριακή με την εκλογή των νέων οργάνων της τριτοβάθμιας συνδικαλιστικής οργάνωσης.

Οι εκδηλώσεις και περιοδείες αρχίζουν σήμερα Πέμπτη:

    Περιοδεία στον ΟΑΕΔ της Καβάλας, με επικεφαλής τον Νίκο Παπαγεωργίου πρόεδρο του συνδικάτου Επισιτισμού - Τουρισμού Αθήνας, στις 4 μ.μ.
    Εκδήλωση της Γραμματείας Καβάλας του ΠΑΜΕ και της επιτροπής Ανέργων του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων & Εμπ/λων Καβάλας, στις 6:30 μ.μ. στο Ξενοδοχείο «ΕΣΠΕΡΙΑ», με θέμα «Ανεργία και νεολαία». Παρέμβαση θα κάνει ο Νίκος Παπαγεωργίου, πρόεδρος του συνδικάτου Επισιτισμού - Τουρισμού Αθήνας.

Την Παρασκευή:

    Εκδήλωση της Γραμματείας Έβρου του ΠΑΜΕ, στις 7:30 μ.μ. στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου, με θέμα «Κατάργηση Συλλογικών συμβάσεων - Ανεργία». Παρέμβαση θα κάνει ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λάρισας, Τάσος Τσιαπλές.
    Περιοδεία στον ΟΑΕΔ Αλεξανδρούπολης, με επικεφαλής τον Τάσο Τσιαπλέ, πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Λάρισας.
    Περιοδεία της Ομοσπονδίας Φαρμάκου με επικεφαλής την πρόεδρο Γιώτα Ταβουλάρη στη φαρμακοβιομηχανία ΦΑΡΜΑΤΕΝ στις Σάπες Ν. Ροδόπης στις 11 π.μ.
    Περιοδεία του ΠΑΜΕ Εμπορίου και Υπηρεσιών με το σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων & Εμπ/λων Αλεξ/λης σε Σούπερ Μάρκετ της πόλης, στις 9:30 π.μ.
    Περιοδεία του ΠΑΜΕ Τουρισμού - Επισιτισμού με το σωματείο Τουριστικών Επαγγελμάτων Ν. Έβρου στη σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων στην Αλεξανδρούπολη στις 10:45 π.μ.
    Περιοδεία της Ομοσπονδία Τροφίμων - Γάλακτος - Ποτών στο εργοστάσιο «ΥΦΑΝΤΗΣ» στην Αλεξανδρούπολη στις 11:30 π.μ.
    Σύσκεψη της Ομοσπονδίας Ιματισμού με επικεφαλής τον πρόεδρο Βασίλη Σταμούλη, με εργαζόμενους του κλάδου στην Ξάνθη, στις 6 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Ξάνθης.
    Περιοδεία του ΠΑΜΕ με επικεφαλής τον Σωτήρη Πουλικόγιαννη στο εργοστάσιο μπαταριών «SUNLIGHT» στην Ξάνθη στις 11 π.μ.
    Γενική Συνέλευση του κλαδικού σωματείου Επεξεργασίας Γάλακτος Ν. Ξάνθης στις 7 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Ξάνθης με την παρουσία του προέδρου της Ομοσπονδίας Τροφίμων - Γάλακτος - Ποτών Κώστα Λιαπάτη.
    Περιοδεία της Ομοσπονδίας Τύπου - Χάρτου στην Κομοτηνή στα εργοστάσια του κλάδου, με επικεφαλής τον πρόεδρο Γιάννη Τόλη.

Το Σάββατο:

    Περιοδεία του ΠΑΜΕ Τουρισμού - Επισιτισμού με το σωματείο Τουριστικών Επαγγελμάτων Ν. Έβρου σε ξενοδοχεία της Αλεξανδρούπολης, στις 9:30 π.μ.
    Σύσκεψη του ΠΑΜΕ Εμπορίου - Υπηρεσιών με ΔΣ σωματείων του κλάδου από την περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, στην Αλεξανδρούπολη στις 11 π.μ.
    Σύσκεψη της Ομοσπονδίας Τύπου - Χάρτου στην Κομοτηνή με εργαζόμενους στον κλάδο στις 6 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Ροδόπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: