Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

«Ο Έλληνας Γιώργος Κατίδης πρέπει να αποτελέσει πρότυπο για την αθλούμενη νεολαία»!!!
Μιλάμε για τρομερή επαφή με την πραγματικότητα. Κάποιοι εκεί στην Κεφαλονιά άργησαν λίγο, αλλά τελικά πήραν χαμπάρι τι συνέβη πριν μια βδομάδα στην Αθήνα. Ανακοίνωση εξέδωσε ο «Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Κεφαλονιάς και Ιθάκης» (μα καλά πόσους προπονητές έχουν πια αυτά τα νησιά;), με την οποία συμπαραστέκεται λέει στον «Έλληνα» Κατίδη, που χαιρέτησε «ελληνικά» τους Έλληνες φιλάθλους» και που... όταν ελευθερωθεί το ελληνικό κράτος πρέπει λέει, να ανακηρυχτεί σε «ισόβιο (!) αρχηγό των εθνικών ομάδων». Τα βάζουν και με τον Λίνεν, τον οποίο... στέλνουν «πίσω στην Ανατολική Γερμανία»…

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση (από το pamesports.gr):

«Καλούνται τα μέλη του Σ.Π.Π.Κ.Ι. να παραστούν στην ετήσια Γ.Σ. την Κυριακή 24/3/2013, κατά την οποία θα πραγματοποιηθεί και η εκλογή νέου Δ.Σ..

Επ' ευκαιρίας θα θέλαμε να εκφράσουμε τη συμπαράστασή μας στο μεγαλύτερο ίσως σύγχρονο ποδοσφαιρικό ταλέντο και αρχηγό της Εθνικής ομάδας των νέων Γιώργο Κατίδη, τον οποίο προσπαθεί να εξαφανίσει από τον ποδοσφαιρικό χάρτη της χώρας, γιατί χαιρέτησε ΕΛΛΗΝΙΚΑ Έλληνες φίλαθλους (!!!), η μαφία του ποδοσφαίρου και της ΕΠΟ, παρακλάδι της Κυβέρνησης Κόζα Νόστρα, που έχει βάλει στόχο οτιδήποτε θυμίζει Ελλάδα, ακολουθώντας πιστά τις εντολές του παγκόσμιου ανθέλληνα αφέντη της.

Για το Σ.Π.Π.Κ.Ι. ο Έλληνας Γιώργος Κατίδης πρέπει να αποτελέσει πρότυπο για την αθλούμενη νεολαία στο προσεχώς Ελεύθερο Ελληνικό Κράτος και ισόβιος αρχηγός της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου.

Όσον αφορά κάποιον προπονητή Λίνεν, ας πάρει το κασκωλάκι του και το τεφτέρι του που αγόρασε από τα παλαιοπωλεία της Ανατολικής Γερμανίας και αφού ξεπεράσει τα δικά του ψυχολογικά προβλήματα από την πτώση του τείχους του Βερολίνου ας μας αδειάσει τη γωνιά κι όταν μελετήσει την Ελληνική Ιστορία και αντιληφθεί τι πρεσβεύει το έμβλημα της ομάδας που τον πληρώνει πλουσιοπάροχα, τη στιγμή που οι Έλληνες πεινούν, να ζητήσει εκείνος συγγνώμη. Το τελευταίο ισχύει και για τους τραγικούς κι ελάχιστους για το μέγεθος του σωματείου, παράγοντες της ΑΕΚ.

Ο Σ.Π.Π.Κ.Ι. στηρίζει τους ΈΛΛΗΝΕΣ ποδοσφαιριστές και προπονητές.

Για τον Σ.Π.Π.Κ.Ι.

Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας»

1 σχόλιο:

μαχαιρης είπε...

Αυτοι,λοιπον ειναι..Κατιδικοτεροι του Κατιδη...!!!
Ευχομαι απο βαθους καρδιας..Να βγουν ψεφτες...Και στο.."ελευθερο" κρατος που οραματιζονται...
Να μην γινει ΗΡΩΑΣ ο κατιδης,που λενε...
Γιατι δεν το δεχεται..Και δεν το αξιζει..Ουτε γι αυτους...!!