Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Η... «διαγραμμένη» ΚΟΒ Κόνιτσας καταγγέλλει την προβοκάτσια και καλεί σε πανστρατιά για ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ

Σύσσωμοι στη μάχη για ισχυρό ΚΚΕ
Σε ανακοίνωσή της σε σχέση με προβοκατόρικα και ψευδή δημοσιεύματα που αναπαράγονται σε συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης, η ΚΟΒ Κόνιτσας του ΚΚΕ τονίζει:

«Η Κομματική Οργάνωση Κόνιτσας Ιωαννίνων του ΚΚΕ καταγγέλλει τα προβοκατόρικα και ανυπόστατα δημοσιεύματα που αναπαράγονται σε συγκεκριμένα ΜΜΕ.
Συγκεκριμένα, διαδίδουν ψέματα ότι τάχα διαγράφηκε η Κομματική Οργάνωση Κόνιτσας του ΚΚΕ, επειδή τάχα ήθελε να υποστηρίξει κοινό ψηφοδέλτιο και υποψήφιο με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Η ΚΟ Κόνιτσας, όπως όλες οι οργανώσεις του ΚΚΕ, δίνει τη μάχη για ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ. Στις ευρωεκλογές με το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ, στις Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές με τα ψηφοδέλτια της "Λαϊκής Συσπείρωσης" που στηρίζει το Κόμμα μας.
Επιλέγουμε τους υποψηφίους και τους επικεφαλής στα ψηφοδέλτιά μας με κριτήριο τη δράση τους, την αγωνιστική τους προσφορά στους αγώνες της εργατικής τάξης, της φτωχής αγροτιάς, των αυτοαπασχολούμενων ΕΒΕ, της νεολαίας.
Ουδέποτε στην Κομματική μας Οργάνωση έγινε κουβέντα για στήριξη κοινού ψηφοδελτίου με τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε καν σαν σκέψη από κάποιο κομματικό μέλος. Το αντίθετο, η ΚΟ Κόνιτσας ομόφωνα υπερψήφισε το πολιτικό πλαίσιο της ΚΕ για τις εκλογικές μάχες του Μάη, που είναι απέναντι στα κόμματα του ευρωμονόδρομου και τον ΣΥΡΙΖΑ. Τέλος, κανένα μέλος της ΚΟ Κόνιτσας δεν έχει διαγραφεί!
Οι βρωμιές και οι προβοκάτσιες, που αναφέρονται στα δημοσιεύματα, είναι ο κρυφός πόθος όσων έχουν ταχθεί απέναντι στο ΚΚΕ. Οσων ονειρεύονται συνεργασίες του ΚΚΕ, επιζήμιες για το λαό, για να σώσουν το καπιταλιστικό σύστημα από την κρίση του.
Σύσσωμη η ΚΟ Κόνιτσας του ΚΚΕ, οι φίλοι και οπαδοί του Κόμματος, θα δώσουν τη μάχη για ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ στις ευρωεκλογές, στην Περιφέρεια Ηπείρου και στο Δήμο Κόνιτσας με υποψήφιο Δήμαρχο τον Τάκη Σδούκο.
Καλούμε τους εργαζομένους της περιοχής να βγάλουν συμπεράσματα για τις μεθόδους που αξιοποιούν κάποιοι για να επιτεθούν στο ΚΚΕ και να απαντήσουν στις προβοκάτσιες, τα ψέματα και τη συκοφαντία, στηρίζοντας παντού το ΚΚΕ».

Ριζοσπάστης

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Απλώς διαγράφηκαν; Καλέ τι λέτε; Ολόκληρα μερόνυχτα συζητούσαν με ένταση ώστε να υποστηρίξουν το ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ του ΠΑΣΟΚ -ουπς συγνώμη της ΝΔ ήθελα να πω, εεεε του Σύριζα ωχ λάθος πάλι των ΑΝΕΛ.... τελικά μήπως ηταν της χρυσής αυγής ή της Δημαρ;;;; Τέλος πάντως ποια η διαφορά; Αφού όλοι αυτοί κατεβαίνουν ΜΑΖΙ ως ανεξάρτητοι.... Και συζητούσαν, συζητούσαν ώσπου πήραν τα μυαλά τους φωτιά.... Και τότε κατέβηκαν οι εξωγήινοι σαν πύρινες γλώσσες, κάθισαν πάνω απ' τα κεφάλια τους και τους είπαν "ψηφίζουμε για να πάμε Σύριζα στην καταστροφή"....Ούτε η Αυριανή να ήμουν ....