Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Και ξαφνικά, τα κανάλια «θυμήθηκαν» την ΚΝΕ…


Το χιουμοριστικό και απολύτως εύστοχο βίντεο της ΚΝΕ για τον (όχι και τόσο ξαφνικό) «έρωτα» Τσίπρα - Δασκαλόπουλου (πιο σωστά ΣΥΡΙΖΑ-ΣΕΒ), έγινε θέμα στα κεντρικά δελτία ειδήσεων των μεγαλύτερων τηλεοπτικών σταθμών της χώρας. Οι σχολιαστές δημοσιογράφοι... εντυπωσιάστηκαν από το χιούμορ που  διαθέτουν (για αυτούς ασυνήθιστο και… περιέργως) οι νεολαίοι κομμουνιστές και φυσικά αποφάνθηκαν με μια φωνή πως ο σκοπός του βίντεο ήταν να πλήξει τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ... (δεν περιμέναμε βέβαια να αναφερθούν στις πολιτικές που υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, στις οποίες αντιτίθενται οι κομμουνιστές και το κόμμα τους και καυτηριάζει με ευρηματικό τρόπο το βίντεο της ΚΝΕ).

Πάντως, εκτός αυτού, περισσότερα από  10.500 «κλικ» στο Υoutube  απέσπασε το βίντεο  σε λιγότερο από 24 ώρες από τη στιγμή που ανέβηκε, δείχνοντας πως τρόποι για να προσεγγίσεις το λαό και τη νεολαία με τις θέσεις σου υπάρχουν και «περιμένουν» να τους εκμεταλλευτείς, αρκεί να διαθέτεις φαντασία και ευρηματικότητα και να ξεφεύγεις από τα τετριμμένα. 

Σάββατο 15 Φλεβάρη 2014.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η αλήθεια είναι ότι κι εμένα με εξέπληξε ευχάριστα αυτό το βιντεάκι, όπως με είχε εκπληξει ευχάριστα και το βιντεάκι για τον Κασιδιάρη που τον παρομοίαζε με τον Ζήκο "σαν ταύρο σε υαλοπωλείο" και ψευτόμαγκα, στο γνωστό ρόλο του Χατζηχρήστου. Θα την πω την κακία μου-πάντα όμως με καλοπροαίρετη διάθεση- ΔΕ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ Η Κ.Ν.Ε. ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ. Εγώ προσωπικά εγκρίνω κι επαυξάνω και περιμένω κι άλλες τετοιες "δροσερές νεανικές" εκδηλώσεις, που πάντα όμως δε θα χάνουν τον πολιτικό τους στόχο. ΄Αλλωστε αυτό πιστεύω ότι πείραξε τους δημοσιογράφους που το πρόγκηξαν και τα αφεντικά τους. ΄Οτι τέτοιου είδους δουλειές κάνουν προσιτές τις θέσεις του κόμματος σε νεολαιΐστικες παρέες. Καλή αρχή παιδιά.

Σοφία

Ανώνυμος είπε...

Χα χα ένα καλό που άκουσα σήμερα. Ο Τσίπρας έχει θεαθεί περισσότερες φορές αγκαλιά με τον Δασκαλόπουλο(πολιτικά εννοούμε, μην παρεξηγηθεί) παρά με τη γυναίκα του.