Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Διατήρηση της φοροεπιδρομής με τη διατήρηση των σημερινών φορολογικών συντελεστών υπόσχεται ο Γιώργος Σταθάκης, βουλευτής και μέλος της Επιτροπής Οικονομικού Σχεδιασμού του ΣΥΡΙΖΑ...


Διατήρηση της φοροεπιδρομής με τη διατήρηση των σημερινών φορολογικών συντελεστών υπόσχεται ο Γιώργος Σταθάκης, βουλευτής και μέλος της Επιτροπής Οικονομικού Σχεδιασμού του ΣΥΡΙΖΑ.

Με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα Fm» υποστήριξε ότι «τα έσοδα από τα φυσικά πρόσωπα αν εφαρμοσθεί η ισχύουσα φορολογία και πατάξουμε λίγο τη φοροδιαφυγή θα είναι περισσότερα». Στη συνέχεια έγινε ακόμα πιο σαφής, λέγοντας ότι «δεν θα αλλάξουμε κανένα φορολογικό συντελεστή. Τα έσοδα θα αυξηθούν και η φοροδιαφυγή θα φέρει έσοδα».

Κι ενώ παραδέχεται ότι «οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι πλήρωναν κανονικά τους φόρους τους κατ’ αναλογία του ευρωπαϊκού μέσου όρου και σήμερα υπερφορολογούνται» και γίνεται «το ίδιο με τον ΦΠΑ, με τους καταναλωτές, γιατί σήμερα έχουμε τον υψηλότερο στην Ευρώπη και έτσι και οι καταναλωτές υπερφορολογούνται», ξεκαθαρίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει σκοπό να αλλάξει κανένα φορολογικό συντελεστή, διατηρώντας την τωρινή πραγματικότητα της φοροκαταιγίδας.


Οι φόροι όμως θα προέρχονται από… αντιμνημονιακή κυβέρνηση και μάλιστα της «αριστεράς»… λίγο είναι αυτό; Καμάρι και περηφάνια οι «αριστεροί» φίλοι… ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ!  Ε; (Οικ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια: