Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Τώρα Ξεσηκωμός! Να μην επιτρέψουμε στη συγκυβέρνηση και την ΕΕ να κλείσουν τα πολυιατρεία του ΕΟΠΥΥ


Αυτό τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Βασίλης  Ζιώβας, Περιφερειακός Σύμβουλος Ηπείρου, εκλεγμένος με το ψηφοδέλτιο της "Λαϊκής Συσπείρωσης", ο οποιος παρευρεθηκε και συμπαρασταθηκε στην κινητοποιηση των εργαζομενων του ΕΟΠΥΥ, για να μη κλεισουν τα ιατρεια.
"Η υγεια ειναι κοινωνικό αγαθο, δεν ειναι εμπορευμα . Η υγεια μας αφορα ολους και πρεπει να παλεψουμε για : Αποκλειστικά Δημόσιο και Δωρεάν Σύστημα Υγείας - Πρόνοιας
Αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν Κέντρα Υγείας για όλο το λαό!
Να καταργηθεί κάθε επιχειρηματική δράση στην Υγεία
Πρέπει να σημάνει  γενικός ξεσηκωμός για την Υγεία τόσο στους χώρους δουλειάς όσο και στις γειτονιές, στα σχολεία, παντού!
Κλείνουν τα ιατρεία του ΕΟΠΥΥ! Όλοι στους δρόμους! Ο νόμος της συγκυβέρνησης ΝΔ - ΠΑΣΟΚ για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας (ΠΦΥ) που ψηφίστηκε στη Βουλή, οδηγεί σε επιπλέον περιορισμό των όποιων δωρεάν παροχών υγείας απέμειναν σήμερα. Η επίθεση ενάντια στα δικαιώματα μας δυναμώνει. Ολοένα και περισσότερο, το κόστος των υπηρεσιών Υγείας μεταφέρεται στις πλάτες των λαϊκών οικογενειών που έχουν γονατίσει από την ανεργία, τους φόρους και τη συνεχή μείωση μισθών και συντάξεων. Αυτη ειναι η πολιτικη της Ευρωπαικης Ένωσης, που εφαρμοζεται σε ολες τις χωρες της, με η χωρις μνημονια.
Η κατάσταση που επικρατεί και στα νοσοκομεία είναι εγκληματική. Τα νοσοκομεία, τα Κέντρα Υγείας έχουν τεράστια κενά, με δραματικές συνέπειες για ασθενείς και εργαζόμενους. Η κινητικότητα - διαθεσιμότητα του προσωπικού εντάσσεται στο σχεδιασμό της κυβέρνησης για την ανάπτυξη υπηρεσιών υγείας που θα λειτουργούν ως επιχειρήσεις. Με οργάνωση παντού, με ταξική αλληλεγγύη, μπορούμε "να φερουμε τα πανω κατω"».ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: