Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Ηράκλειο: Παράσταση διαμαρτυρίας του Συνδικάτου Οικοδόμων σε ημερίδα του υπουργείου Εργασίας για... τη "διαχείριση του άγχους στους χώρους εργασίας"...


Παράσταση διαμαρτυρίας του Συνδικάτου Οικοδόμων Ηρακλείου έγινε την Παρασκευή 10 Οκτώβρη στην ημερίδα του υπουργείου Εργασίας με θέμα Διαχείριση του Άγχους στους χώρους Εργασίας.
Στην διάρκεια της παράστασης διαμαρτυρίας οι οικοδόμοι τόνισαν:«Το θεωρούμε προσβολή την ώρα που ακόμη δεν έχει στεγνώσει το αίμα των 3 συναδέλφων μας που σκοτώθηκαν σε εργοδοτικά εγκλήματα, το υπουργείο να κάνει φιέστες για το «άγχος», όταν είναι συνυπεύθυνοι με τους νόμους που ψηφίζουν προς όφελος της εργοδοσίας.
Το άγχος προκαλείται από την παρατεταμένη ανεργία, την αγωνία του καθενός να εξασφαλίσει τα απαραίτητα αγαθά για να ζήσει η οικογένειά του, να μπορεί να έχει δωρεάν παροχές υγείας και μία σειρά καθημερινά ζητήματα που όλοι αντιμετωπίζουμε. Ζητήματα που προκαλεί η πολιτική της κυβέρνησης και οι επιταγές του κεφαλαίου και έχουν καταντήσει τους χώρους δουλειάς σε γαλέρες.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους να οργανωθούν στο συνδικάτο και να συμμετέχουν μαζικά στο πανελλαδικό συλλαλητήριο την 1η του Νοέμβρη στο Σύνταγμα.
Σκλάβοι στον 21ο αιώνα δε θα γίνουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: