Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Την Κυριακή 12 Οκτώβρη η Γενική Συνέλευση του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας ― Πρόγραμμα Γενικών Συνελεύσεων των Παραρτημάτων

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗΝ

Εκλογοαπολογιστική

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ

ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΟΚΤΩΒΡΗ

στις 9 π.μ., στην αίθουσα του Συνδικάτου

(Βερανζέρου 1, πλ. Κάνιγγος, 2ος όροφος)


Συνάδελφε,

Έλα να ακούσεις, να μιλήσεις και να συμβάλεις για να πάρουμε αποφάσεις για τη ζωή τη δική μας και των οικογενειών μας. Ήρθε η ώρα να πούμε φτάνει πια. Αρκετά ματώσαμε για να σωθούν οι τράπεζες, οι βιομήχανοι, οι κατασκευαστές, οι εφοπλιστές και όλα αυτά τα παράσιτα που μας πίνουν το αίμα για να θησαυρίζουν.

Έλα να συζητήσουμε και να βρούμε τρόπους για το πώς θα οργανώσουμε ακόμα πιο δυναμικά τον αγώνα μας.

Συνάδελφε,

Σκέψου πως ό,τι κατακτήσαμε, κανείς δεν μας το χάρισε. Το κερδίσαμε μέσα από την πάλη μας.

Μην υποκύπτεις στο φόβο και την τρομοκρατία που καλλιεργούν τα αφεντικά. Το κάνουν για να σε απομονώσουν και να μπορούν ανενόχλητα να σε εκμεταλλεύονται.

Απέναντι στα σχέδια των αφεντικών η λύση είναι μία. Όλοι μαζί, σαν μια γροθιά, να αντεπιτεθούμε σε αυτούς που μας έχουν φέρει σε αυτή την κατάσταση. Μην περιμένεις από άλλους να σου λύσουν το πρόβλημα. Εσύ πρέπει να αγωνιστείς, ο αγώνας δεν είναι εργολαβία να τον αναθέσεις αλλού.

Συνάδελφε,

Η εμπειρία λέει ότι μέσα από τη μαζική συμμετοχή και δράση, οργανωμένα, καταφέρνουμε να έχουμε αποτελέσματα, όπως πρόσφατα στα εργοτάξια του ΜΕΤΡΟ όπου αποσπάσαμε αυξήσεις 20% κατά μέσο όρο στο μεροκάματο.

Όσο δεν μπαίνεις και εσύ στον αγώνα τόσο θα αργούν και οι λύσεις στα προβλήματά μας.Το Συνδικάτο παρά τις δυσκολίες, τα πλήγματα που έχει υποστεί ο κλάδος, είναι όρθιο, παρεμβαίνει για όλα τα προβλήματα που ταλανίζουν τους συναδέλφους, όπως για την ανεργία, το ασφαλιστικό, το μεροκάματο κ.ά. Συνέβαλε για την επιτυχία των γενικότερων ταξικών αγώνων στις πανεργατικές απεργίες κ.ά. Αγώνες, που συνέβαλαν στην καθυστέρηση των αντιλαϊκών μέτρων για χρόνια, που δυσκολεύουν την υλοποίηση της αντεργατικής πολιτικής.ΠΑΡΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ:Κεντρική: 12 Οκτώβρη, στις 9 π.μ. στην αίθουσα του Συνδικάτου στην πλατεία Κάνιγγος, Βεραντζέρου 1, 2ος όροφος.

Γενικές Συνελεύσεις Παραρτημάτων:

 • Κέντρο: 15 Οκτώβρη, στις 7μ.μ. στην αίθουσα του συνδικάτου στην πλατεία Κάνιγγος, Βερανζέρου 1, 2ος όροφος.
 • Πειραιά: 15 Οκτώβρη, στις 7 μ.μ. στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Πειραιά, Ομηρίδου Σκυλίτση 17, 4ος όροφος.
 • Περιστέρι, 15 Οκτώβρη, στις 6:30 μ.μ. στην αίθουσα του παραρτήματος, Θεοφράστου & 40 εκκλησιών 20, τηλ: 210 5718023.
 • Ίλιον: 16 Οκτώβρη: στις 7 μ.μ. στην αίθουσα του παραρτήματος, Μενελάου 33 και Χρυσηίδος, Ίλιον, τηλ: 2102635334.
 • Βορείων – Βορειοανατολικών Περιοχών: 16 Οκτώβρη, στις 7 μ.μ. στην αίθουσα του παραρτήματος, Μαραθώνος 96 Γέρακας.
 • Καλλιθέα: 17 Οκτώβρη, στις 7 μ.μ.  στην αίθουσα του παραρτήματος, Αριστείδου 92, τηλ: 210 9524847.
 • Αιγάλεω: 19 Οκτώβρη, στις 11 π.μ. στην αίθουσα του παραρτήματος, Έλλης 37 και Ανδριανουπόλεως, τηλ: 210 5902622
 • Βύρωνα-Καισαριανή-Ζωγράφου: 20 Οκτώβρη, στις 6 μ.μ. στην αίθουσα του παραρτήματος. Κύπρου 111-113, στον Βύρωνα, τηλ: 2107654383
 • Νοτιοανατολικών συνοικιών: 20 Οκτώβρη, στις 7 μ.μ. στην αίθουσα του παραρτήματος, Στρ. Σαράφη 40, Ηλιούπολη, τηλ: 210 9711367.
 • Μενίδι: 20 Οκτώβρη, στις 6:30 μ.μ., στην αίθουσα του παραρτήματος, Δεκελείας 42, τηλ: 210 2463863.
 • Ν. Ιωνία-Νέο Ηράκλειο-Νέα Φιλ/φεια: 20 Οκτώβρη, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του παραρτήματος Νισύρου 20, Νέα Ιωνία, τηλ: 210 2776787.Έλα να αποφασίσουμε για το πώς θα διεκδικήσουμε:
►   Μέτρα ανακούφισης των ανέργων
►   Να ανοίξουν έργα που έχουν ανάγκη οι εργάτες (εργατικές κατοικίες, σχολεία, νοσοκομεία, αντιπλημμυρικής προστασίας, αντισεισμικής θωράκισης κ.α.)
►   Διανομή των υπέρ αγνώστων ενσήμων για να συνταξιοδοτηθούν οι συνάδελφοι που λόγω της ανεργίας δεν έχουν τα απαραίτητα ένσημα.
►   Να προετοιμαστούμε για τη νέα επίθεση που ετοιμάζουν στο ασφαλιστικό με αύξηση των ορίων ηλικίας αλλά και των απαραίτητων ενσήμων για τη συνταξιοδότηση (στα 6000 ένσημα από 4500).Συνάδελφε,

Τον Νοέμβρη το Συνδικάτο θα προχωρήσει σε εκλογές. Θα μετρηθούμε και δεν πρέπει να λείψει κανείς.

Γίνε η φωνή του Συνδικάτου.

Κινητοποίησε τους συναδέλφους που γνωρίζεις, τους άνεργους οικοδόμους που ξέρεις. Και εδώ θα αποδείξουμε την δύναμή μας. Είναι υπόθεση όλων μας. Η αποχή είναι συνενοχή.ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ


ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: