Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Η "Αλκυονίς" είναι ξανά εδώ!



Σε μια εποχή που όλα πωλούνται και όλα αγοράζονται, η New Star με την ήδη μακρά ιστορία στον χώρο της διανομής κινηματογράφου τέχνης και οι νέοι της συνεργάτες, αμετανόητοι και σε πείσμα των καιρών και των διαφόρων «επιταγών» της κάθε περαστικής μόδας, με τόλμη και γενναιότητα σχεδόν, κάνει πράξη το μεγάλο εγχείρημα: Την επαναλειτουργία της περίφημης ΑΛΚΥΟΝΙΔΑΣ.

Στόχος μας όπως πάντα, η ποιότητα σε όλες τις μορφές τέχνης. Θεατρικές παραστάσεις, κινηματογραφικές προβολές, εκθέσεις ζωγραφικής και φωτογραφίας, συναυλίες, παρουσιάσεις βιβλίων-ακόμη δε, και εκδόσεις βιβλίων σχεδιάζουμε...και όχι μόνον. "Με πρόγραμμα από το πρωί μέχρι το βράδυ, 365 μέρες το χρόνο, με πολλαπλές κινηματογραφικές προβολές ανά εβδομάδα, με πρωτοπόρες θεατρικές παραστάσεις, με μουσικές βραδιές και επιλεγμένες βιβλιοπαρουσιάσεις, με θεματικά αφιερώματα σε σπουδαίους δημιουργούς και κινηματογραφικές προτάσεις και από άλλους πολιτισμούς, με εντελώς διαφορετικές αφετηρίες και συστατικά από τα συνηθισμένα blockbusters και με εκδηλώσεις εναλλακτικές, που θα καλύπτουν όλο το φάσμα των Τεχνών..."


Η ΑΛΚΥΟΝΙΔΑ επιστρέφει στην πόλη με την οποία έχει άρρηκτα συνδεθεί. Για να επαναφέρει δείγματα υψηλής αισθητικής στο κοινό και ελεύθερης γραφής στους δημιουργούς. Για να επιστρέψει στην πόλη αυτό που της λείπει: την ελευθερία μιας διαφορετικής έκφρασης και ενός χώρου που θα την προβάλλει.

"Να γίνουμε Πολλοί. Και να ξημερώνουμε, όπως παλιά, μιλώντας, στο πεζοδρόμιο της Ιουλιανού…" - Καλλιτεχνικός Διευθυντής: Βελισσάριος Κοσσυβάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: