Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Ένας κομμουνιστής δήμαρχος που πιθανόν θα δημιουργήσει «κακό προηγούμενο»

Ο Κώστας Πελετίδης, που εκλέχτηκε πρόσφατα δήμαρχος Πάτρας είναι ένας ξεχωριστός άνθρωπος.
Ο κομμουνιστής δήμαρχος που σαν γιατρός στάθηκε πάντα δίπλα στους συμπολίτες του χωρίς να αμείβεται από τους οικονομικά αδύναμους  για τις ιατρικές υπηρεσίες που τους πρόσφερε και σαν δήμαρχος μας δίνει πολλές ελπίδες ότι θα αλλάξουν πολλά πράγματα προς το καλύτερο στην πόλη μας.


Και μόνο ότι απ’ τις πρώτες ενέργειες του σαν δήμαρχος ήταν να στείλει συνεργεία καθαρισμού στον τσιγγάνικο καταυλισμό σε Ρηγανόκαμπο – Εγλυκάδα  περιοχές όπου σχεδόν ποτέ δεν έχει πατήσει το πόδι του ο τομέας καθαριότητας του δήμου, λέει πολλά.
Το ίδιο ότι κατάργησε το παρκοχαράτσι στο κέντρο της Πάτρας, καταγγέλλοντας παράλληλα ότι τα πολυτελή γιωτ στη μαρίνα της Πάτρας δεν πλήρωναν τίποτα ή πλήρωναν ελάχιστα για τον ελλιμενισμό τους.  .

Ότι θα δεχθεί πόλεμο από το κράτος για να μην δημιουργήσει «κακό προηγούμενο» είναι σίγουρο, καθώς και σκληρή αντιπολίτευση από τις άλλες παρατάξεις που είχαν μάθει να είναι ο δήμος φέουδο τους. Μακάρι η νέα δημοτική αρχή της Πάτρας να υλοποιήσει τις προεκλογικές της δεσμεύσεις κάτι που ευχόμαστε και ελπίζουμε όλοι οι Πατρινοί, που επιλέξαμε τον Συνδυασμό της Λαϊκής Συσπείρωσης και που οι περισσότεροι δεν είμαστε ψηφοφόροι του ΚΚΕ.

 
Κάποιος από Πάτρα.

(Στην ανάρτηση του οποίου μπορείτε να ακούσετε και ηχητικό σποτ με συνέντευξη του  Κώστα Πελετίδη)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πιστεύω ότι δεν υπάρχει καλύτερη απόδειξη για το ότι ο κ. Πελετίδης κάνει κάτι καλό για την Πάτρα απ' το ότι τις ενέργειές του τις έχουν "θάψει" όλα τα κανάλια των μεγαλοεφοπλιστών, μεγαλοεργολάβων και των μεγαλομετόχων. Ενώ τον κ. Ψινάκη;;;;