Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ - ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕ τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στη Συρία! - (Άρθρα-παρεμβάσεις και δράσεις από ΚΚΕ και φορείς του κινήματος)



Όλα έτοιμα για τη στρατιωτική επέμβαση στη Συρία από ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ.  Σε ετοιμότητα ενεργού συμμετοχής και η ελληνική κυβέρνηση, προσδοκώντας οφέλη για τους αστούς έναντι των ανταγωνιστών τους στην περιοχή.  Στην πρώτη γραμμή του λαϊκού αγώνα καταδίκης του πολέμου και της ελληνικής συμμετοχής το ΚΚΕ. Μαζική καταδίκη από το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα και άλλους φορείς.

Διαβάστε:


ΚΚΕ: Αμεση απάντηση στους κήρυκες του πολέμου - Αλλεπάλληλες παρεμβάσεις από την πρώτη ώρα που κλιμακώθηκε η ιμπεριαλιστική επιθετικότητα σε βάρος της Συρίας

Μαζική καταδίκη του ιμπεριαλιστικού πολέμου κατά της Συρίας, του Γιώργου Μαρίνου, μέλους του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ




Συνάντηση του Δ. Κουτσούμπα με τον πρωθυπουργό, την Τετάρτη 4/9, με θέμα τις εξελίξεις στη Συρία


70 ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ καταδικάζουν την σχεδιαζόμενη επίθεση στη Συρία. Κοινή ανακοίνωση με πρωτοβουλία του ΚΚΕ, του Συριακού ΚΚ και του ΚΚ Τουρκίας

Όαση για γκαμήλες..., της Λιάνας Κανέλλη
   
Τα ελληνικά γεράκια, του Μάκη Παπαδόπουλου, μέλους της ΚΕ του ΚΚΕ, υπεύθυνου του Τμήματος Οικονομίας

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο κάθε εργαζόμενος, ο κάθε εργάτης ας μπει στη θέση του Σύριου εργαζόμενου κι ας σκεφτεί αν θέλει να βομβαρδιστεί η Ελλάδα απ' τους ξένους για να μοιραστούν οι τελευταιοι τον πλούσιο ορυκτό πλούτο της χώρας μας ή το άφθονο-όπως λένε ξένες εταιρείες- πετρέλαιο που υπάρχει στην Ελλάδα. Και να μην έχει αυταπάτες. Αν συνεχιστεί αυτό το πανηγύρι, καποια στιγμή θα έρθει κι η σειρά μας. Μόνο που τότε όλοι αυτοί που μιλάνε σήμερα για ανταλλάγματα για να μπει κι η Ελλάδα στο παιχνιδι του πολέμου στη Συρία, -και δεν είναι άλλοι απ' τους αστούς και τα κόμματα που τους υπηρετούν-θα βρουν ελικόπτερο και θα το σκάσουν όπως έκαναν και στο Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο.