Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Φοβισμένοι οι Χρυσαυγίτες σβήνουν φάτσες από ιστοσελίδες



Εκπληξη προκαλεί το γεγονός ότι τα περισσότερα πρόσωπα των μελών της Χρυσής Αυγής στην οργάνωση της Νίκαιας – όπου ανήκε και ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα- έχουν δεχθεί ειδική επεξεργασία ώστε να μη διακρίνονται στην επίσημη σελίδα της οργάνωσης στο διαδίκτυο.





Στη σελίδα υπάρχει πλήθος αναρτήσεων και ακόμα περισσότερες φωτογραφίες σε κάθε θέμα. Ο χρήστης αναρωτιέται όμως εύλογα γιατί στις περισσότερες εξ'αυτών έχει γίνει ειδική επεξεργασία με τη μέθοδο του «μωσαϊκού» προκειμένου να μη φαίνονται τα πρόσωπα μελών της οργάνωσης και συμμετεχόντων στις εκδηλώσεις.

Πηγή: anergoidimosiografoi.blogspot.gr
Από: alterthess.gr

2 σχόλια:

zoot horn rollo είπε...

Γατάκια σαλονάτα εφοπλιστών...

Σεχτάρ ο Τρομερός είπε...

Χα, χα!
Είναι προφανές, περνάνε στην παρανομία!
Κάπου τους ξέφυγε το πράμα και έχει επικρατήσει πανικός...
Αρχίζω να πιστεύω πως τούτο δω, σε αντίθεση με το Πέραμα, δεν ήτανε στον σχεδιασμό των υψηλών (πάνω από τη Χρυσή Κουράδα) κλιμακίων. Μάλλον κατά λάθος τους προέκυψε, και τώρα τρέχουν και δεν προφταίνουν να το μαζέψουν. Αν είναι τόσο ηλίθιοι, που δεν κατάλαβαν, πως με την κλιμάκωση που έχουν κάνει και τον "αέρα", που δόσανε στη χρυσή κουράδα, κάποια στιγμή θα προέκυπτε και φόνος εκτός ελέγχου, αυτό είναι καλό για μας. Κατά τα άλλα το τυχαίο είναι έκφραση του νομοτελειακού, και ο φόνος έχει φυσικούς και, το κυριώτερο, ηθικούς αυτουργούς.
"Πέραμα και Κερατσίνι, φασίστας δε θα μείνει"! Οπως κάποτε, "Μη μειν' Τούρκος στο Μορια"....
Απάνω τους, και προσοχή στις προβοκάτσιες.