Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Και οι «εφεδρείες» στη «μάχη της ενημέρωσης»...



Αηδία προκαλούσε ο ρεπόρτερ της «Τατιάνας» περιγράφοντας το «πορτραίτο» του ΦΑΣΙΣΤΑ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ. Ούτε λίγο ούτε πολύ τον έβγαλε σχεδόν…  «άγιο»! Και «οι γείτονες είπαν πως δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα»,  και τι «καλός οικογενειάρχης που είναι», και πόσο «ήταν αγαπημένοι με τη γυναίκα του», και πόσο «πολύ καλά λόγια είχαν να πουν όλοι στη γειτονιά», και πως «δεν συμμετείχε σε εκδηλώσεις», και πως όσοι δεν έλεγαν π ο λ ύ καλά λόγια έλεγαν… μόνο «καλά λόγια» (ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ δεν βρέθηκε να μην θαυμάζει το  χ α σ ά π η  σ’ αυτή τη γειτονιά πια;!... – να μην ξεχνάμε και ότι ο γιατρός χαρακτήρισε τη μαχαιριά «επαγγελματικό χτύπημα»…).

Και η «θλιμμένη Τατιάνα», που είχε καλεσμένους και «ειδικούς» σχολιαστές (συγχωρείστε με, δεν τους άκουσα, δεν θα το άντεχα και αυτό…) να…  κλίνει το «θύμα» σε όλες τις πτώσεις… Καλός  ο δολοφόνος λοιπόν, καλό και το «θύμα»…  Άτιμη η κοινωνία… Μόνο τα κλάματα που δεν έβαλε… Για λίγο όμως… τόσο όσο να επιστρέψει στην «δική» της θεματογραφία… και να ανέβει (φαντάζομαι) ξανά η διάθεσή της…

Έχτρα δουλειά στα γ…κάναλα σήμερα. «Δεν προλαβαίνουν» από το πρωί οι «δημοσιογράφοι» υπηρεσίας κι έπεσαν στη μάχη της «ενημέρωσης» και οι «εφεδρείες»…

Τετάρτη 18 Σεπτέμβρη 2013.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δημοσιογράφος η Τατιάνα; Κάποιο λάθος κάνετε. Η κοπέλα είναι απλώς "το κατάλληλο αδαές πρόσωπο στην κατάλληλη θέση για τα μηνύματα που θέλει να περάσει το σύστημα".Είναι πολλά τα λεφτά και δεν μπορει να πει όχι. Και πιστεύω ότι δε βλέπει το λόγο για να πει όχι.

Unknown είπε...

αυτό το σούργελο που το παίζει η μαντάμ ντε φάβα αν ήταν το παιδί της τι θα έλεγε. πότε αυτά τα φερέφωνα του καπιταλισμού μίλησαν ειλικρινά,είπαν αλήθειες.όπως τους λένε και όπως θέλουν τα ταιριάζουν.δεν αξίζουν όχι να τους βλέπεις ούτε να τους φτύνεις.