Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ Νομού ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - Παρέμβαση στο νοσοκομείο για ανασφάλιστο οικοδόμο


Παρέμβαση στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου έκανε το Συνδικάτο Οικοδόμων νομού Ηρακλείου, για ανασφάλιστο οικοδόμο, προκειμένου να μην επιβαρυνθεί με νοσήλια. Οπως τονίζει το Συνδικάτο σε ανακοίνωσή του, ο διοικητής του Νοσοκομείου δεσμεύτηκε ότι ο συνάδελφος οικοδόμος δε θα καταβάλει τα νοσήλια, αφού διαπιστώθηκε η δεινή κατάστασή του.

«Πρόκειται για τη δεύτερη παρέμβαση των μελών του Συνδικάτου για ανασφάλιστο συνάδελφο, μέσα σε λίγες μόνο ημέρες, αποδεικνύοντας πως η κατάσταση στον κλάδο των οικοδόμων και γενικά στην εργατική τάξη είναι εφιαλτική. Η ανεργία έχει ξεπεράσει το 90%, χιλιάδες οικοδόμοι και οι οικογένειές τους έχουν μείνει χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη», σημειώνει το Συνδικάτο.

Και καταλήγει: «Η Υγεία είναι δικαίωμα κι όχι εμπόρευμα. Καλούμε τους συναδέλφους να οργανωθούν στο συνδικάτο και να παλέψουμε ενάντια στην κυβέρνηση, στην ΕΕ και στο κεφάλαιο που μας θέλουν εξαθλιωμένους, χωρίς Υγεία και Παιδεία. Κανένας συνάδελφος χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Ενας για όλους και όλοι για έναν».

Ριζοσπάστης

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

να τι σημαίνει ταξικό σωματείο.
Να συμπαραστέκεται στους οικοδομους σε καθε στιγμη της ζωης τους
Για οσους δεν παρακολουθησαν το σωματείο οικοδόμων του Ηρακλείου Κρήτης περασε στα χερια των ταξικών δυναμεων μεσα απο θύελλα προσπαθειών για νοθεία.

johngr1973

Οικοδόμος είπε...

Εδώ η λύσσα τους:

http://e-oikodomos.blogspot.gr/2013/07/blog-post_2515.html

Και εδώ η απάντηση των οικοδόμων:

http://e-oikodomos.blogspot.gr/2013/07/blog-post_1020.html