Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

«Να ξέρουν καλά ο Πανταζής, ο Καστρινός και οι άλλοι ψευτόμαγκες της συμμορίας τους ότι όπως οι εργάτες το ΄44-΄45 τσακίσανε τους “παππούδες” τους, έτσι και τώρα δεν θα αφήσουμε αυτή την επίθεση αναπάντητη» - ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΑΘΗΝΑΣ

Το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας καταγγέλλει την άνανδρη, φασιστική, στρατιωτικού τύπου επιχείρηση, των Χρυσαυγητών ενάντια στους συναδέλφους,  στελέχη του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος και μέλη του ΚΚΕ, την ώρα που προπαγάνδιζαν το 39ο φεστιβάλ της ΚΝΕ και του “ΟΔΗΓΗΤΗ” .
Τα τσιράκια της εργοδοσίας και των εφοπλιστών επιβεβαίωσαν  ποιοι πραγματικά είναι, ποιους υπηρετούν και ποιους πολεμούν.
Πρόκειται για τα “εγγόνια” του Χίτλερ, τους φασίστες της Χρυσής Αυγής, που χθες βράδυ στο Πέραμα, με μια άνανδρη επίθεση, που παραπέμπει σε παρακρατικού τύπου σχεδιασμούς και εκτελέσεις, επιτέθηκαν σε στελέχη του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος και συγκεκριμένα στον Πρόεδρο και μέλη της διοίκησης του Συνδικάτου Μετάλλου Πειραιά και άλλους αγωνιστές την ώρα που είχαν βγει για οπτική προπαγάνδα.
Τους ενημερώνουμε ότι τέτοιες ενέργειες, όχι απλώς δεν μας τρομοκρατούν, αλλά μας ατσαλώνουν, μας πεισμώνουν, μας κάνουν πιο δυνατούς.
Να ξέρουν καλά ο Πανταζής, ο Καστρινός και οι άλλοι ψευτόμαγκες της συμμορίας τους ότι όπως οι εργάτες το ΄44-΄45 τσακίσανε τους “παππούδες” τους έτσι και τώρα δεν θα αφήσουμε αυτή την επίθεση αναπάντητη.
Καλούμε τους συναδέλφους, αλλά και όλους τους εργάτες όχι απλώς να τους απομονώσουν, αλλά να μην αφήσουν ούτε πέτρα να σταθούν.
Ο φασισμός δεν θα περάσει, όπως και τότε έτσι και τώρα.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σκοτεινά μυαλά, ενέργειες που έχουν ρίζα τους το μίσος προς κάθε τι το δημιουργικό, αληθινά επαναστατικό, για το καλό του λαού και της πατρίδας μας. Οι οικοδόμοι δεν τους φοβούνται, ας αφήσουν το κοτέτσι τους, χωρίς ρόπαλα με καρφιά, με τα μπράτσα τους (μια και κάνουν και (body building) και ας αναμετρηθούν στα ίσια!!
Α.Τ.

Ανώνυμος είπε...

@ Α.Τ.
Να φέρουν και τα αναβολικά τους; Αλήθεια τους έχει πει κάποιος ότι πολλοί μποντιμπιλνταράδες έχουν πεθάνει απ' την χρήση αναβολικών; Αλλά και να τους το έχει πει κανείς, έχουν το μυαλό για να το καταλάβουν τα Χ.Α.ϊβάνια;

Ανώνυμος είπε...

Να καταλάβουν όλα αυτά τα φασισταρια, καλά, ότι τέτοιες ενέργειες δε μας φιμώνουν αλλά μας πεισμώνουν. Πήραν μια πρώτη απάντηση απ' τη συγκέντρωση στην πλατεία Ηρώων.

μαχαιρης είπε...

ΠΡΟΣΟΧΗ..Οι συμπλοκες στους δρομους,θα δωσουν λαβη στο Αστικο Κρατος, να θεσπισει μετρα,εναντιον του ΚΚΕ...!!!
Τα ξερουν βεβαια...Και αναλογως θα πραξουν...