Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Χρήστος Κατσώτης: Τα συμφέροντα που γέννησαν στήριξαν και προσανατόλισαν τη Χρυσή Αυγή, είναι γνωστά (VIDEO)


Τα συμφέροντα που γέννησαν, στήριξαν, προσανατόλισαν τη Χρυσή Αυγή, είναι γνωστά, υπογράμμισε μιλώντας στην τηλεόραση του «ΣΚΑΪ», ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος.
Τόνισε ότι «Η Χρυσή Αυγή που πήγε να καθαρίσει το Πέραμα, την Ζώνη, δεν πήγε να την καθαρίσει από κάποιους που ήταν αλήτες, δολοφόνοι κτλ. Πήγε να καθαρίσει το ταξικό κίνημα. Πήγε να επιβάλει στους εργαζόμενους την υποταγή και να απασχολούνται όπως και όποτε θέλουν οι εργοδότες», σημείωσε χαρακτηριστικά.
Όπως ανέφερε ο Χρήστος Κατσώτης, η κρίση που αξιοποιείται από τα κόμματα που υπηρετούν το κεφάλαιο, ισοπεδώνει τον λαό και δημιουργεί τη βάση που πατάει η Χρυσή Αυγή.
Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί να ταυτίζεται η δολοφονική δράση της Χρυσής Αυγής με τους αγώνες της εργατικής τάξης.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

΄Οχι, δεν μπορεί να εξισώνεται η δολοφονική δράση της χρυσης αυγής με τις αντιδράσεις για την εξαθλιωση της ζωής μας. Η πρώτη είναι συμφέρουσα και τη θέλει το σύστημα, η δεύτερη αν γίνει μαζικά, θα είναι η ταφόπλακά του. Φτάνει να το καταλάβει ο λαός. Γιατί το σύστημα το έχει καταλάβει και παίρνει τα μέτρα του. Εμείς, ο λαός, πότε θα του πάρουμε τα μέτρα;
Σοφία