Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Το Συνδικάτο Οικοδόμων Λέσβου καταγγέλλει την επίθεση των χρυσαυγιτών στα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στο Πέραμα




Λάβαμε στο e-mail μας δελτίο τύπου – καταγγελία του Συνδικάτου Οικοδόμων Λέσβου, σχετικά με  την επίθεση των χρυσαυγιτών στα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στο Πέραμα, το βράδυ της 12ης  Σεπτεμβρίου:

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΛΕΣΒΟΥ

Δ Ε Λ Τ Ι Ο  Τ Υ Π Ο Υ – Κ Α Τ Α Γ Γ Ε Λ Ι Α

Το Συνδικάτο Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Λέσβου καταγγέλλει την ύπουλη και δολοφονική επίθεση, μελών της Χρυσής Αυγής  το βράδυ της 12 Σεπτεμβρίου στο Πέραμα σε βάρος μελών και στελεχών του ΚΚΕ και της ΚΝΕ που έκαναν αφισοκόλληση προπαγανδίζοντας το 39ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή».
Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι η Χρυσή Αυγή είναι το μαντρόσκυλο των αφεντικών, το μακρύ τους χέρι ενάντια στο εργατικό κίνημα και το λαό. Γι’ αυτό χτύπησαν με ιδιαίτερη μανία μέλη του ΚΚΕ που είναι εργάτες και στελέχη σωματείων της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης.
Φαίνεται πλέων καθαρά ότι αυτοί που τους πειράζουν είναι τα ταξικά προσανατολισμένα σωμάτια. Αυτούς που παλεύουν ενάντια στα αφεντικά τους.
Νομίζουν οι απόγονοι του Χίτλερ, τα τσιράκια των εφοπλιστών, ότι με αυτόν τον τρόπο θα τρομοκρατήσουν την εργατική τάξη και τους κομμουνιστές.
Τους ενημερώνουμε και τους προειδοποιούμε ότι τέτοιες ενέργειες, όχι απλώς δεν μας τρομοκρατούν, αλλά μας ατσαλώνουν, μας πεισμώνουν, μας κάνουν πιο δυνατούς.
Να ξέρουν καλά αυτοί  και οι άλλοι ψευτόμαγκες της συμμορίας τους ότι όπως οι εργάτες το ΄44-΄45 τσακίσανε τους “παππούδες” τους έτσι και τώρα δεν θα αφήσουμε αυτή την επίθεση αναπάντητη.
Καλούμε τους συναδέλφους, αλλά και όλους τους εργάτες όχι απλώς να τους απομονώσουν, αλλά να μην αφήσουν ούτε πέτρα να σταθούν, σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε χωρίο.
Να δυναμώσουν το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα, που είναι προϋπόθεση για να ανοίξει ο δρόμος για νικηφόρα αποτελέσματα για την εργατική τάξη και τους συμμάχους της.

Από την Διοίκηση

Δεν υπάρχουν σχόλια: