Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Τα παραρτήματα Βύρωνα- Καισαριανής- Ζωγράφου και Αγ. Παρασκευής – Μαρουσιού – Παλλήνης του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ καταγγέλλουν την επίθεση των χρυσαυγιτών στα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στο Πέραμα


Το παράρτημα Βύρωνα- Καισαριανής- Ζωγράφου του Συνδικάτου Οικοδόμων καταγγέλλει την τραμπουκική επίθεση, των απόγονων του Χίτλερ την νύχτα 12προς 13 Σεπτέμβρη στο Πέραμα.
Επίθεση σχεδιασμένη σημαδεύοντας πρωτοπόρους εργάτες, στελέχη του ΠΑΜΕ. Οι κουκουλοφόροι της Χρυσής Αυγής, παίζοντας το ρόλο του φουσκωτού μπράβου δίπλα, ή καλύτερα πίσω, απ τους εφοπλιστές και συνολικά το σάπιο σύστημα που τους στηρίζει, απέδειξαν στην εργατογειτονιά του Περάματος και σ όλο το λαό πόσο αντισυστιμικοί , πόσο αντιμνημονιακοι είναι

Οι οικοδόμοι, οι εργαζόμενοι συνολικά πρέπει να βγάλουν κρίσιμα συμπεράσματα για την φασιστική  μαφιόζικη οργάνωση της ΧΑ.

Είναι εχθροί του κινήματος, των εργαζομένων συνολικά και ως τέτοιους πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε παντού.

Η εργατική τάξη έχει μνήμη και θυμάται τον ρόλο των προγόνων της ΧΑ το 44-45. Ξέρει πως τέτοιου είδους επιθέσεις όχι μόνο δεν την τρομοκράτησαν , αντίθετα την πείσμωσαν και ως γνωστόν δεν της άφησε αναπάντητες.

***

Το παραρτημα βορειων και βορειοανατολικων περιοχων (ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – ΜΑΡΟΥΣΙ – ΠΑΛΛΗΝΗ)  του συνδικατου οικοδομων αθηνας καταγγελει την υπουλη,φασιστικη,και ανανδρη επιθεση των μελων της χρυσης αυγης εναντιων των κομμουνιστων συνδικαλιστων που συνεβει προχθες το βραδυ στην εργατογειτονια του περαματος.

Επειδη προφανως δεν διδασκονται απο την ιστορια να τους υπενθυμισουμε οτι τετοιες ενεργειες ποτε δεν σταματησαν το ταξικο συνδικαλιστικο κινημα και τους κομμουνιστες.

Τετοιες ενεργειες αποδεικνειουν περιτρανα οτι ο καπιταλισμος που υπηρετουν σαν σκυλια οι χρυσαυγιτες καταρεει, γι αυτο χτυπαει πιο αγαρμπα σαν πληγωμενο θεριο. Δεν τους φοβομαστε ,δεν μας σταματανε. Τετοιες ενεργειες συντομευουν την πτωση τους και αφου δεν διδασκονται απο την ιστορια ειμαστε αναγκασμενοι να τους την υπενθυμισουμε.Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: