Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ: «Νομίζουν οι απόγονοι του Χίτλερ, τα τσιράκια των εφοπλιστών, ότι με αυτόν τον τρόπο θα τρομοκρατήσουν την εργατική τάξη και τους κομμουνιστές»


Η Ομοσπονδία Οικοδόμων καταγγέλλει τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκαν στελέχη και μέλη του ΚΚΕ χθες το βράδυ στο Πέραμα, από ροπαλοφόρους τραμπούκους της Χρυσής Αυγής που με μανία και λύσσα τους επιτέθηκαν δείχνοντας ότι ήθελαν να υπάρξει νεκρός. Ανάμεσα στους τραυματίες είναι και ο πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου Πειραιά και στέλεχος του ΠΑΜΕ, συνάδελφος Σωτήρης Πουλικόγιαννης.
Νομίζουν οι απόγονοι του Χίτλερ, τα τσιράκια των εφοπλιστών, ότι με αυτόν τον τρόπο θα τρομοκρατήσουν την εργατική τάξη και τους κομμουνιστές που δρουν μέσα στα σωματεία για την οργάνωση του αγώνα των εργαζομένων ενάντια στη σαπίλα που αναδύει η εξουσία των εφοπλιστών, των βιομηχάνων και των άλλων μεγαλοκαρχαριών.
Σήμερα, που η καπιταλιστική κρίση βαθαίνει φανερώνοντας ότι αυτό το σύστημα είναι ξεπερασμένο και μόνο φτώχεια και εξαθλίωση μπορεί να προσφέρει στους εργαζόμενους για να εξασφαλίσει τα κέρδη του κεφαλαίου, το κεφάλαιο επιστρατεύει όλα του τα όπλα για να μην κινδυνεύσει η εξουσία του.
 Στα ζόρια πάντα το ίδιο κάνει. Στο παρελθόν είχαν τους χίτες και ταγματασφαλίτες, σήμερα το ρόλο αυτό παίζουν οι χρυσαυγίτες.
Τα θρασύδειλα «φουσκωτά» της Χρυσής Αυγής σιχαίνονται την εργατική τάξη και τους αγώνες της γιατί μπαίνουν εμπόδιο στα συμφέροντα των αφεντικών τους.
Τα ίδια αισθήματα τρέφουμε και εμείς απέναντί τους γιατί είναι γρανάζι του συστήματος. Αργά ή γρήγορα η εργατική τάξη θα βάλει τα πράγματα στη σωστή τους θέση. Και τα τσιράκια των αφεντικών θα απομονώσει και την εξουσία του κεφαλαίου θα ανατρέψει για να οικοδομήσει τη δική της εξουσία, που θα επιτρέπει σε κάθε εργάτη και εργάτρια να απολαμβάνουν τον πλούτο που παράγουν.
Καλούμε όλους τους οικοδόμους, τους εργαζόμενους στις κατασκευές, να απομονώσουν τους φασίστες παντού, σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε γειτονιά.
Να δυναμώσουν το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα, που είναι προϋπόθεση για να ανοίξει ο δρόμος για νικηφόρα αποτελέσματα για την εργατική τάξη και τους συμμάχους της.

                                      Για τη  Διοίκηση

    Ο Πρόεδρος                                                      Ο Γενικός Γραμματέας
Γιάννης Τασιούλας                                                   Κώστας Χαντζιάρας

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τελικά το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ τους έχουν μπει καρφί στο μάτι και των χρυσαυγιτών και των αφεντικών τους. Κι αναρωτιέμαι, αν το ΚΚΕ είχε μόνο τη δύναμη που προσπαθούν να μας πείσουν στις δημοσκοπήσεις και στην τηλεόραση ότι έχει, θα ασχολούνταν; ΄Οχι βέβαια. Αλλά εδώ είναι ότι τα αφεντικά έχουν σκυλιάσει γιατί μέρα με τη μέρα η απήχηση των λόγων του ΚΚΕ στους εργατες και στους εργαζόμενους, μεγαλώνει, παρ' όλη την προπαγάνδα που γίνεται,ενώ τα αδιέξοδα του συστήματος δεν ξεπερνιούνται. Βάλαν λοιπόν τα μαντρόσκυλά τους να φοβίσουν τους κομμουνιστές. ΠΟΣΟ ΛΙΓΟΙ ΕΙΝΑΙ!!!

Σοφία