Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Τα ΜΑΤ χτύπησαν τους εργάτες της ΛΑΡΚΟ στο Μαρτίνο




Μάχη σώμα με σώμα έδωσαν νωρίς το μεσημέρι εργαζόμενοι στη Λάρκο με τα ΜΑΤ. Στην εθνική οδό στο ύψος του Μαρτίνου εκτυλίχθηκαν σοβαρά επεισόδια όταν οι εργαζόμενοι επιχείρησαν να κλείσουν την κυκλοφορία. Στη 1 παρά 20 οι συγκεντρωμένοι έκλεισαν την εθνική οδό και δεκαπέντε λεπτά αργότερα ο επικεφαλής των ΜΑΤ έδωσε εντολή στις 6 διμοιρίες να απωθήσουν τους διαδηλωτές με δακρυγόνα.
Ακολούθησαν συμπλοκές με τα ΜΑΤ να επιτίθονται στους συγκεντρωμένους οι οποίοι ανταπέδωσαν πετώντας πέτρες. Σημειώθηκαν αρκετοί τραυματισμοί.

πηγή: lamiastar.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κάποια παπαγαλάκια του συστήματος λένε οτι η βία πρέπει να αποδοκιμάζεται απ' όπου κι αν προερχεται. Και -φυσικά- προσπαθούν να αναδείξουν ως "βία" και το γεγονός ότι οι εργατες κλείνουν λιμάνια ή δρόμους για να πάρουν τα δεδουλευμένα τους ή να μην τους απολύσουν.
ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΑ ΤΩΝ ΜΑΤ, ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΑ ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΔΕ ΛΕΝΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ. ΑΠ' ΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΟΥΝΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΝ ΤΗ ΣΑΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ.