Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Σωτ. Πουλικόγιαννης στον ΣΚΑΪ: Στο φως της ημέρας ο λαός και το κίνημα θα αποκαλύψουν το βρώμικο ρόλο της Χρυσής Αυγής (VIDEO)

«Η άνανδρη, εν ψυχρώ δολοφονία του Παύλου Φύσσα έχει πολλά κοινά στοιχεία τακτικής με την επίθεση που δέχτηκε πριν από λίγες ημέρες η ομάδα των αφισοκολλητών του ΚΚΕ στο Πέραμα από χρυσαυγίτες». Αυτό σημείωσε, μιλώντας σήμερα το μεσημέρι σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, ο Σωτήρης Πουλικόγιαννης, πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου Πειραιά.
Σημείωσε πως εγείρονται σοβαρά ερωτηματικά από το γεγονός ότι μέσα στο φάκελο Δένδια, που διαβιβάστηκε στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, δεν συμπεριλαμβάνεται η υπόθεση της πρόσφατης επίθεσης των χρυσαυγιτών σε ομάδα αφισοκολλητών του ΚΚΕ, προσθέτοντας πως σοβαρά ερωτηματικά εγείρει και η συνοδεία από την Αστυνομία που έχουν οι χρυσαυγίτες όταν εξαπολύουν τις άνανδρες δολοφονικές τους επιθέσεις. Και σε αυτό επικαλέστηκε τις μαρτυρίες και το οπτικό υλικό από τις επιθέσεις σε Ηλιούπολη και Κερατσίνι, αλλά και τις μαρτυρίες του ίδιου και άλλων στελεχών του ΚΚΕ για την επίθεση που δέχτηκαν στο Πέραμα. «Από τα μάτια τα δικά μας ψέματα δε βγαίνουνε», τόνισε χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Πουλικόγιαννης.
Εμείς, υπογράμμισε ο πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου Πειραιά, δεν θα απαντήσουμε με τέτοιον τρόπο, δεν είμαστε μαφιόζοι για να λειτουργούμε όπως αυτοί. Εμείς, στο φως της ημέρας, με κινητοποιήσεις, με την καθημερινή μας δράση στους τόπους δουλειάς και στις γειτονιές θα αποκαλύψουμε το βρώμικο ρόλο και το χαρακτήρα της Χρυσής Αυγής ως το μακρύ χέρι της εργοδοσίας.
Και κατέληξε, καλώντας στη νέα συγκέντρωση, το Σάββατο 21/9, στις 10 το πρωί, στη Νίκαια, στην πλατεία Παιδικής Στέγης, για να δώσει ο λαός και το κίνημα την απάντηση.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αποδείχτηκε ότι μονο ο λαός οργανωμένα μέσα απ'το σωματείο του ή την λαϊκή επιτροπή του μπορεί να στείλει στο διάολο αυτά τα αποβράσματα. Ο αγώνας δε θα είναι εύκολος κι αυτά τα ναζιστοειδή θα αντιδράσουν-όπως εδώ- αλλά είμαστε περισσοτεροι, και δε χρειάζεται να μας δωροδοκούν με μια σακούλα πατάτες για να βγαίνουμε στους δρόμους. Και κυρίως; πιστεύουμε σε αυτό για το οποίο παλεύουμε και δεν χαρτζιλικωνόμαστε για να το κάνουμε. ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΆΜΕ ΟΤΙ ΚΆΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ.

Σοφία