Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

«Τσακίζουμε τους φασίστες τσακίζοντας το σύστημα που τους γέννησε» - Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΑΘΗΝΑΣ καταδικάζει την εν ψυχρώ δολοφονία του 34χρονου στο Κερατσίνι από τους δολοφόνους της Χρυσής Αυγής




Τσακίζουμε τους φασίστες τσακίζοντας το σύστημα που τους γέννησε
Το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας καταδικάζει την εν ψυχρώ δολοφονία του 34χρονου στο Κερατσίνι από τους δολοφόνους της Χρυσής Αυγής.
Αποδεικνύουν το λυσσαλέο μίσος που έχουν απέναντι στους εργάτες.
 Είναι τα μαντρόσκυλα των αφεντικών, που μόνο στόχο έχουν πως θα διαφυλάξουν τα συμφέροντα τους, ώστε ανενόχλητοι να ξεζουμίζουν τους εργάτες. Αυτό που ζητάνε και διεκδικούν είναι η στήριξη των βιομηχάνων και των εφοπλιστών.
Επιβεβαιώνουν ότι αφού εκπαιδεύτηκαν με το κυνήγι των μεταναστών, τώρα δεν κάνουν διακρίσεις, αρκεί να είναι ο άλλος εργάτης.
Ο στόχος τους να τρομοκρατήσουν τους εργαζόμενους δεν θα περάσει.
Η οργανωμένη πάλη απέναντι στα φουσκωτά, ανεγκέφαλα, θρασύδειλα ανθρωπάκια είναι ο μόνος δρόμος για να απομονωθούν.
Καλούμε τους συναδέλφους  την εργατική τάξη συνολικά να μην τους αφήσει στασίδι να σταθούν. Να στοχεύσουν την πάλη τους σε αυτούς που τους γέννησαν, τους θρέφουν  και τους στηρίζουν με διάφορούς τρόπους, δηλαδή μονοπώλια, εφοπλιστές, κατασκευαστές, τραπεζίτες, καναλάρχες.
Ο λαός έχει τη δύναμη, όχι απλα να τους σταματήσει αλλά και να τους τσακίσει, τσακίζοντας και ανατρέποντας το σύστημα που τους γέννησε, τον καπιταλισμό.

                                        ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                 Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Σ. ΛΙΤΣΑΣ                                                                          Γ. ΘΕΟΔΩΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: