Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Δείτε τη φάτσα σας φασισταράδες! (Στη μνήμη του Παύλου Φύσσα)


Αυτοί που ταΐζουν το κτήνος


(Αν σιχαθείτε και δεν αντέχετε άλλο, μην το κλείσετε. Στο 11:43 του βίντεο ξεκινάει το τραγούδι που αφιέρωσαν οι φίλοι του στον δολοφονημένο από χρυσαυγήτικο μαχαίρι αντιφασίστα αγωνιστή Παύλο Φύσσα. - Οικ.)

7 σχόλια:

Μποτίλια Στον Άνεμο είπε...

Σωστή η επισήμανσή σου Οικοδόμε.
Την συμπεριλαμβάνω σαν σημείωση.
Δεν σκέφτηκα ότι κάποιος μπορεί να μη δει ολόκληρο το βίνεο.
Να είσαι καλά.

Οικοδόμος είπε...

Να είσαι καλά κι εσύ σύντροφε.
Καλή δύναμη!

Ανώνυμος είπε...

Βρωμερά σκουλήκια .πως τα ανεχόμαστε. Καλλιτέχνες να σου πετύχουν

Ανώνυμος είπε...

Εύγε στο δημιουργό του video, αλλά και σ' εσένα φίλε Οικοδόμε που το ανέβασες στο ιστολόγιο σου.
Ήδη η εγκληματική οργάνωση καταγράφει δημοσκοπική πτώση, που σημαίνει ότι η πλειοψηφία που τους στήριζε όλο αυτό το διάστημα ήταν απλά αγανακτισμένοι με το κατεστημένο. Κρίμα όμως που δεν κάνουν τις σωστές επιλογές ώστε να απαλλαγούμε σαν λαός από όλους αυτούς που μας καταδυναστεύουν δεκαετίες τώρα.
Μπουμπούκια όλοι οι κύριοι... του καλλιτεχνικού...., δημοσιογραφικού...., πολιτικού.... χώρου, να τους χαίρεται η Ελληνική Δημοκρατία......

Με εκτίμηση στο Blog του Οικοδόμου,
Α.Τ.

Ανώνυμος είπε...

@ Α.Τ.
Χωρίς να θέλω να είμαι απαισιόδοξη, πιστεύω ότι δεν πρέπει να εμπιστευόμαστε τις δημοσκοπήσεις που πάντα βγάζουν αυτό που θέλει αυτός που τις παραγγέλνει. Αν φυσικά γίνονται πραγματικά δημοσκοπήσεις. Και τώρα πιστεύω ότι το σύστημα απλώς θέλει "να τραβήξει το αυτάκι" της κόρης του της χρυσής αυγής ώστε να μην απλώνει τα πόδια της πιο μακριά απ'ό,τι είναι το κρεβάτι της. Γιατί μη μου πει κάποιος ότι όλα αυτά που βγαίνουν στη φόρα δεν τα ήξεραν από παλιά!!!! ΄Αρα λοιπόν το λέω και το πιστεύω ότι μονο ο λαός μπορεί να βάλει τη χρυση αυγή στο χρονοντούλαπο. Και να τη βάλει για πάντα. Πρέπει να το κάνει συνειδητά όμως κι όχι συγκινησιακά ορμώμενος. Γιατί δυστυχώς ο λαός μας ξεχνάει εύκολα.

Σοφία

Ανώνυμος είπε...

Ξεχάσατε και τον Αμβρόσιο Καλαβρύτων παρακαλούμε. Και την κυρία διευθύντρια του νοσοκομείου Σάμου που έστειλε στον εισαγγελέα τους διαμαρτυρόμενους για την ρατσιστική αιμοδοσία των χρυσαυγιτών, και τη διευθύντρια που απαγόρευσε το τραγούδι του Χατζιδάκη "Κεμάλ", και τόσους άλλους ευυπόληπτους συμπολιτες μας και κρυφοφασίστες.

Σοφία

Ανώνυμος είπε...

@ Αγαπητή Σοφία,
Απλά χάρηκα για τη δημοσκοπική πτώση της Χ.Α. η οποία θα έπρεπε να ήταν πολύ μεγαλύτερη, αλλά το μαγειρείο των δημοσκόπων φτιάχνει όπως σωστά επισημαίνεις τις δικές του κατά παραγγελία συνταγές. Ας ελπίσουμε ότι ο ελληνικός λαός, που γνωρίζει τι σημαίνει φασισμός, θα μπορέσει με το διαρκή αγώνα του να βάλει την εν λόγω οργάνωση στο χρονοντούλαπο. Ο αγώνας αυτός δεν πρέπει να κοπάσει, γιατί όπως γράφει και ο Οικοδόμος οι ύαινες θα βγούν ξανά για κυνήγι.

Με εκτίμηση,
Α.Τ.