Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Η είδηση σωστά


Ο ΣΚΑЇ μετέδωσε (σύμφωνα με την φυλλάδα του «κομιστή») ότι η συνήγορος του δολοφόνου του Παύλου Φύσσα, Γιώργου Ρουπακιά, αναλαμβάνει την υπεράσπιση του χρυσαυγίτη βουλευτή Παναγιώταρου.
Η   σ ω σ τ ή   διατύπωση είναι πως η δικηγόρος του Παναγιώταρου ανέλαβε την υπεράσπιση του χρυσαυγίτη δολοφόνου, την ίδια στιγμή που ο Παναγιώταρος… ορκιζόταν πως ο Ρουπακιάς δεν είναι δικός τους…

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Ρουπακιάς δεν ήταν δικός τους. Το μαχαίρι με το οποίο δολοφόνησε το νεο παιδί ηταν δικό τους. Η παρέα του δολοφονου που τον βοήθησε ήταν δικιά τους. Τα χρήματα με τα οποία χαρτζιλίκωσαν τον Ρουπακιά για να δολοφονήσει ήταν δικά τους. Η δικηγόρος που ανέλαβε και τον Παναγιώταρο και τον Ρουπακιά είναι δικιά τους. Η προβοκάτσια που προσπάθησαν να στήσουν για το ΚΚΕ ήταν όλη δικιά τους. Ο Ρουπακιάς όμως δεν ήταν δικός τους. ΄Ηταν Ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Και συνεχίζω την κακία μου για τη χρυσή αυγή. Πάνε και τα λαιφ στάιλ πάνε κι οι φωτογραφίες κουστουμαρισμένων από τοίχο σε τοίχο, με ύφος ζεν πρεμιέρ, πάνε όλα. Της φυλακής τα σίδερα δεν είναι μονο για τους λεβέντες. Είναι και για τους χρυσαυγιτες. Κι ο κ. Κασιδιάρης σίγουρα αυτή την τελευταία φωτογραφία που κυκλοφορεί και τον δείχνει πίσω απ' τα σίδερα αμακιγιάριστο και χωρίς να τον έχουν στυλιζάρει, ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ.

Σοφία

Ανώνυμος είπε...

@Αγαπητή Σοφία απολαμβάνουμε τις κακίες σου, μπορείς να συνεχίσεις, το περιεχόμενο τους αρκετά διδακτικό!

Με εκτίμηση,
Α.Τ.

Ανώνυμος είπε...

@ Α.Τ.
Οπότε κι εγώ τη συνεχίζω την κακία μου. Ο κ. Παναγιώταρος. Γνωστός ευϋπόληπτος έμπορος σημαιών, ρούχων παραλλαγής και ροπάλων μπέιζ μπολ γιατί αγαπάει το άθλημα και θέλει να το διαδώσει στην Ελλάδα. Μη μας τον κρατήσετε πολύ μέσα κ. Δένδια. ΄Εχει μια υπόσχεση να εκπληρώσει. Να πάει να βάλει την ελληνική σημαία στα ΄Ιμια αφού δεν την βάζει η κυβέρνησή σας. ΄Οπως είχε υποσχεθεί στους πολύ λιγότερους από άλλες χρονιές συγκεντρωμένους ηλίθιους ναζί, στην εκδήλωση για τα ΄Ιμια. Μέχρι τώρα δεν την εκπλήρωσε την υπόσχεσή του. ΄Ηταν ανάδρομος ο Ερμής; ΄Ηθελε να το κάνει το χειμώνα με φουρτούνα για να δείξει ότι δεν παθαίνει ναυτία ένας αποφασισμένος ναζί; Δεν είχε λεφτά να βάλει βενζίνη στο κότερό του; Θα σας γελάσω, ποιος είναι ο λόγος που ο κ. Παναγιώταρος υπήρξε επίορκος. ΄Ομως κ. Δένδια δώστε του αλλη μια ευκαιρία να αποδείξει ότι ήταν αποφασισμένος να κάνει κάτι τέτοιο. Για χάρη της συνεργασίας της χρυσής αυγής και της κυβέρνησης στο να ψηφιστούν οι φοροαπαλλαγές για τους πλούσιους. Για την πολιτική ατζέντα που σας δάνεισαν ρε αδερφέ οι χρυσαυγίτες.

Σοφία