Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Τα «Έργα και οι ημέρες» των τραμπούκων της Χρυσής Αυγής στο Πέραμα (ΦΩΤΟ)


Τα «έργα και οι ημέρες» των ναζί της Χρυσής Αυγής αποτυπώνονται στις παρακάτω φωτογραφίες που τραβήχτηκαν μετά τη δολοφονική επίθεση που εξαπέλυσε χτες ομάδα δεκάδων Χρυσαυγιτών σε βάρος στελεχών του ΚΚΕ και της ΚΝΕ που έκαναν αφισοκόλληση στο Πέραμα.
Με τις πράξεις και τα έργα τους, τα μαντρόσκυλα του συστήματος, οι ναζί της Χρυσής Αυγής, αποδεικνύουν ποιος είναι ο ρόλος τους: Μαύρη τρομοκρατία, επιθέσεις, δολοφονικές επιθέσεις εναντίον αγωνιστών και κομμουνιστών. Στο παρελθόν άλλωστε, στις πιο μαύρες στιγμές της ελληνικής ιστορίας, οι πολιτικοί τους πρόγονοι ήταν αυτοί που δολοφονούσαν, τρομοκρατούσαν, δίωκαν και κατέδιδαν κομμουνιστές, πατριώτες, αγωνιστές. Αυτοί είναι τα πρότυπα της Χρυσής Αυγής: Οι «καρφίτσες», οι ταγματασφαλίτες, οι συνεργάτες των ναζί, οι δωσίλογοι, οι βασανιστές και δολοφόνοι του λαού.
Οι εργαζόμενοι, η νεολαία, όλος ο λαός πρέπει να απομονώσει τους φασίστες ναζί της Χρυσής Αυγής, να δώσει μαζική και δυναμική λαϊκή απάντηση στη δολοφονική δράση των φασιστοειδών. Όλοι σήμερα στη συγκέντρωση της Κομματικής Οργάνωσης Πειραιά και της ΚΝΕ στις 18.00 στην πλατεία Ηρώων στο Πέραμα.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στον 902.γρ πατώντας ΕΔΩ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

50 Χρυσαυγίτες ενάντια σε 20 αγωνιστές. Μα τι παλικαράδες είναι αυτοί οι Χ.Α.φιέδες!!!!

Ανώνυμος είπε...

Οι νεοναζί χρυσαυγίτες στους εργάτες και στους εργαζόμενους, στους κομμουνιστές μοιράζουν τραμπουκισμό και νταηλίκι, όσο τους παίρνει. Στις κυρίες των σαλονιών όμως -βλ. Μπακογιαννη- με τους συζύγους που ξεχνάνε να δηλώνουν εκατομμύρια, μοιράζουν αβροσύνη και τους μιλάνε με το "σεις και με το σας", όταν δεν υποκλίνονται μπροστά τους. ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ.