Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Εκτός από φασίστες είναι και γελοίοι


Το χρυσαυγίτικης κοπής site «Defencenet.gr», συνέχισε και σήμερα, μαζί με άλλες ιστοσελίδες του ίδιου χώρου, να διατηρεί την προβοκατόρικη ανάρτηση ότι ο δολοφόνος του 34χρονου στο Κερατσίνι, υπήρξε μέλος του ΚΚΕ πριν πάει στη Χρυσή Αυγή. Κι αυτό, παρά το γεγονός ότι το ΚΚΕ διέψευσε ακαριαία το προβοκατόρικο κατασκεύασμα, υποχρεώνοντας άλλα site και τηλεοπτικούς σταθμούς που το αναμετέδωσαν να επανορθώσουν ή να κατεβάσουν εντελώς την ανάρτηση.
Στα φασιστο-site, όμως, όπως είναι το «Defencenet» και άλλα, δεν ιδρώνει το αυτί τους. Γιατί; Επειδή οι φασίστες που τα διαχειρίζονται ή τους διοχετεύουν τις αναρτήσεις, θέλουν να δώσουν άλλοθι στο δολοφόνο και τη Χρυσή Αυγή, σαν φασιστική οργάνωση που στοχοποιεί και χτυπάει εργάτες και πρωτοπόρους αγωνιστές. Γι' αυτό το «Defencenet» φτάνει να ισχυρίζεται ακόμα και σήμερα ότι η σχέση του φονιά με τη Χρυσή Αυγή ήταν μόνο «οικονομική», ότι «όντως υπάρχει πρόγραμμα χρηματοδότησης φτωχών και απόρων έναντι προσφοράς εργασίας στο κόμμα» και ότι «από την αρχή το defencenet.gr είχε σημειώσει ότι επρόκειτο για ποδοσφαιρική διαμάχη θύτη (Ολυμπιακός) και θύματος (Παναθηναϊκός) - χάθηκε ένας άνθρωπος και με το αίμα αυτού του ανθρώπου κάποιοι σπεκουλάρουν πολιτικά».
Εκτός από φασίστες και προβοκάτορες, είναι και γελοίοι.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και πάλι είναι έκθετοι οι ναζί. Το ζήτημα δεν είναι τι ήταν ο δολοφόνος πριν από χρόνια. Το ζήτημα είναι τι είναι τη στιγμή που διαπράττει το πολιτικό έγκλημα. Κι ο Γκαίμπελς για ένα φεγγάρι πέρασε απ' την αριστερά, πριν καταντήσει ναζί. Τα εγκλήματά του όμως τα έκανε ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑΖΙ. Κι ο Ρουπακιάς που δολοφόνησε τον Φύσσα ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥΣ. Ας ουρλιάζουν όσο θέλουν τα Χ.Α.ϊβάνια, ο Χ.Α.φιές ο Ρουπακιάς είναι δικός τους.Και δεν είναι ο μόνος.

Σοφία

Ανώνυμος είπε...

Και αλήθεια να είναι, πάλι ας αναλογιστούμε όλοι κάτι. Στο ΚΚΕ ήταν άνθρωπος πήγε στη χρυσή αυγή και έγινε κτήνος, δολοφόνος. Αλλά δεν είναι να του έχεις εμπιστοσύνη στο τι λέει. ΄Ελεγε ότι ήταν στο μαγαζί όταν πήρε το τηλεφώνημα, η γυναίκα του το αναιρεί. Λέει ότι είχε "χαλαρή" σχέση με τη χρυσή αυγή, τηλεφώνησε στη γυναίκα του να της πει να πετάξει τα πράγματα που τον συνδέουν με τη χρυσή αυγή. Και πόσο χαλαρή σχέση είναι αυτή με αυτόν που σε πληρώνει; Κι οι φωτογραφίες που τον δείχνουν δίπλα στον Μπαρμπαρούση; Μπορεί ο οποιοσδήποτε να φωτογραφηθεί με τον Μπαρμπαρούση; Είπε ότι δεχτηκε επίθεση γι' αυτό αμύνθηκε με το μαχαίρι αλλά όταν εξεταστηκε απ' τον ιατροδικαστή δεν έφερε σημαδια επίθεσης. Κι όλοι μας έχουμε μαχαίρια μαζί μας για να αμυνόμαστε; ΕΝΑ ΧΑΜΕΝΟ ΚΟΡΜΙ ΕΙΝΑΙ. Ντιπ για ντιπ χρυσαυγίτης. Ως το μεδούλι.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΕΣ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΑΝ ΙΣΧΥΕ ΑΥΤΟ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΠΟΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΧΟΥΜΕ ΧΤΥΠΗΘΕΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ...........