Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Φτύνει εσένα που τον «έκανες» Κασιδιάρη…



Φτύνει τις κάμερες που βρίσκονται έξω από τη ΓΑΔΑ και βρίζει χυδαία ο χρυσαυγίτης βουλευτής Κασιδιάρης, που κατηγορείται μαζί με άλλα μέλη της ναζιστικής συμμορίας για «διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, και παράνομη οπλοκατοχή κατά περίπτωση». Το ίδιο κάνουν και άλλα μέλη της συμμορίας απευθυνόμενοι με ειρωνεία στους τηλεθεατές λέγοντάς τους: «ζώα για βραδινό να φάτε μνημόνιο».

Ο Κασιδιάρης φτύνοντας τις κάμερες φτύνει τους κυρίους και κυρίες «έγκριτους δημοσιογράφους» που τον έβγαλαν στο «γυαλί» των καναλιών τους. Αυτούς και αυτές που στο όνομα της «δημοκρατίας» και του «κάνω τη δουλειά μου», έδωσαν βήμα στα ναζιστικά δηλητηριώδη φίδια της χρυσής αυγής να «εκφραστούν» χύνοντας το δηλητήριό τους. Που τους έφτιαξαν «χαλαρό» προφίλ και μας τους σέρβιραν σαν «ανθρώπους σαν κι εμάς», για να μας «αποδείξουν» πως δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα από δαύτους. Ο Κασιδιάρης φτύνει τους αδίστακτους «τηλεαστέρες» που τον χρησιμοποίησαν για να προσθέσουν «νούμερα» στην τηλεθέαση και νούμερα στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.

Μαζί φτύνει και τους τηλεθεατές-οπαδούς του. Αυτούς που παραληρούσαν  από ηδονή όταν γρονθοκοπούσε τη βουλευτή Λιάνα Κανέλλη, και τον επευφημούσαν όταν έσπαγε πάγκους ή κόκαλα φουκαράδων οικονομικών μεταναστών. Φτύνει αυτούς που περίμεναν στην ουρά για να πάρουν από τα βαμμένα με αίμα χέρια του δυο πακέτα μακαρόνια. Αυτούς που πέταγαν την αξιοπρέπειά τους στα πόδια του για να τους «βολέψει»  να καθαρίζουν «σκατά» για 15 ευρώ μεροκάματο. Ο Κασιδιάρης φτύνει κατάμουτρα αυτούς που πίστεψαν πως μπορεί ο φασίστας να γίνει φίλος και δικός. Φτύνει αυτούς που τον «έκαναν» Κασιδιάρη.

Όχι, δεν ξεμπερδέψαμε με τον φασισμό με τις τελευταίες εξελίξεις. Η ώρα που ο λαός θα χώσει τους ναζιστικούς σκελετούς πίσω βαθιά από κει που βγήκαν, δεν έφτασε ακόμα. Ήρθε η ώρα όμως να προβληματιστούν αυτοί που σήκωσαν στις πλάτες τους τους ναζιστές της χρυσής αυγής και τους έδωσαν «μπόι».  Να σκεφτούν τώρα, που βλέπουν μπροστά στα «τηλεοπτικά» μάτια τους να ξεδιπλώνεται η ματωμένη γραμμή των εγκλημάτων της ναζιστικής συμμορίας, ποιους χάιδευαν στην πλάτη τόσο καιρό. Να σκεφτούν καλά σε ποιους έδωσαν την ψήφο τους και αν καταδέχονται να υπηρετούν τους φασίστες που τους φτύνουν κατάμουτρα.  Να σκεφτούν αν αξίζουν οποιαδήποτε «ανταλλάγματα» η αξιοπρέπεια, η περηφάνια, το φιλότιμο και η λεβεντιά που κληρονόμησαν απ’ τους παππούδες τους. Να σκεφτούν καλά και ν’ αποφασίσουν. Τα ψέματα και οι δικαιολογίες τέλειωσαν...

Κυριακή 29 Σεπτέμβρη 2013.

8 σχόλια:

μαχαιρης είπε...

Ακριβως ετσι...!!!

Ανώνυμος είπε...

Toυς φτύνει όλους αυτούς να μην αβασκαθούν τα χρυσά μου. Τα αυγά τα μαύρα. Γιατί τουλάχιστον αυτός δεν έκρυψε οτι ειναι ναζί. Αυτοί όμως το κρύβουν και ας ξέρουν ότι δεν διαφέρουν απ' αυτόν.

Σοφία

Ανώνυμος είπε...

Τόσα χρόνια και η.... δημοκρατία μας... ΚΑΘΕΥΔΕΙ...., καλή ευκαιρία για τον πρωθυπουργό για να πάρει πόντους έναντι του ΣΥΡΙΖΑ που δεν καλοβλέπουν τις εξελίξεις ενάντια στη Χ.Α., τους αγχώνει η εξεύρεση πειστικής αντιπολίτευσης, ακόμη και επί του θέματος.
Άρα δεν απομένει άλλο παρά μόνο η αφύπνιση των πολιτών αυτής της χώρας και κύρια των «λεγόμενων αγανακτισμένων» που ψήφισαν Χ.Α., ώστε να απαλλαγούμε από αυτό το καρκίνωμα το συντομότερο δυνατό.
Να δω τώρα τι θα κάνουν τα παλικάρια της Χ.Α., που όπως δείχνουν τα πράγματα αρχίζουν να χάνουν τα στηρίγματά τους (μήπως όμως κάνω λάθος;)

Με εκτίμηση στο Blog του Οικοδόμου,
Α.Τ.

Ανώνυμος είπε...

Εμμμ... Δεν το έβαλεσ. Που νομίζεις ότι δουλεύω εγώ δηλαδή, στον Άρη; Ά ρε περήφανη εργατιά.

Ανώνυμος είπε...

10 Aυγούστου 2014 -3,36 μ.μ.
;;;;; τι εννοείς;

Ανώνυμος είπε...

Οκ, το στέλνω πάλι. Έλεγα λοιπόν, σε σχέση με το πολύ ωραίο εικονίδιο που έχεις στην σελίδα σου και το οποίο λέει, "Ανάθεσέ μου μια δουλειά όπου μπορώ να βάλω ένα κομμάτι του εαυτού μου και δεν είναι δουλειά, είναι τέχνη!", ότι έτσι ακριβώς το βλέπουν όλοι οι οικοδόμοι και οι μάστορες εν γένει όταν πάνε να δουλέψουν, το έχω καρατσεκάρει, τόσο ο ίδιος όσο και ακούγωντας διάφορους. Και κατέληγα λέγοντας, "φτου να μην σας βασκάνω", μια που η ανάρτσή σου είχε να κάνει με φτύσιμο.

Οικοδόμος είπε...

@ Aνώνυμος 17 Αυγούστου 2014 - 6:33 μ.μ.:

Φτύσε καλύτερα στον κόρφο σου, μπας και συνέλθεις… Αν και δεν το νομίζω…

Ανώνυμος είπε...

@6,33
Προφανώς τσαντίστηκες που είδες τον αρχηγό σου να σε φτύνει. Και ν' αποδεικνύει ότι όταν δεν είναι αντιμετωπος με πιο αδύναμους απ' αυτόν αλλά με ίσους του "δεν θρηνούμε νεκρούς αυτό το βράδυ". Σε καταλαβαίνω. Πάντα πιστοί στον αρχηγό σας. Είναι αρχή σας αυτό χρυσαυγίτες.
Τώρα αν έχει κάποιος κότσια, όταν κρίνει μια ολόκληρη ομάδα εργαζόμενων,από κάποιους συναδέλφους τους που ενδεχομένως δεν έκαναν καλή δουλειά, γράφει και τι δουλειά κάνει ο ίδιος για να τον κρίνουν κι αυτόν ανάλογα. Πάντως οι γενικεύσεις δε βοηθούν ούτε πειθουν κανέναν πια. Αν δεν το έχεις καταλαβει ο κοινωνικός αυτοματισμός σιγά σιγά αλλά σταθερά, προς μεγάλη σας λύπη, υποχωρεί.
Οπότε τι να σου ευχηθώ παπαγάλε; Να φας μαϊντανό;;;;;