Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Συνδικαλιστές «ξελασπώνουν» τη Χρυσή Αυγή


Την προκλητική στάση του προέδρου στο Σύλλογο Εργαζομένων Δήμου Αθηναίων (ΣΕΔΑ), Β. Πολυμερόπουλου, ο οποίος υποδέχθηκε την περασμένη βδομάδα στα γραφεία του Συλλόγου το βουλευτή της ναζιστικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή», Η. Κασιδιάρη, καταγγέλλει με ανακοίνωσή του το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής.
Ο Β. Πολυμερόπουλος είναι στέλεχος της ΔΑΚΕ, μέλος της ΕΕ της ΠΟΕ ΟΤΑ και της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ. Την πράξη του Πολυμερόπουλου καταγγέλλει και η παράταξη της ΔΑΣ στο ΣΕΔΑ, σημειώνοντας πως είναι συνέχεια προηγούμενων ενεργειών, οι οποίες «αποδεικνύουν τους συγγενικούς δεσμούς ανάμεσα στη ΔΑΚΕ (ΝΔ) και στη Χρυσή Αυγή. Είχε προηγηθεί προ καιρού χαιρετισμός του Κασιδιάρη σε συγκέντρωση της τότε Δημοτικής Αστυνομίας, καθώς και στο χώρο της καθαριότητας, με υποδοχή από συνδικαλιστές με ανθοδέσμη! Και το "κερασάκι στην τούρτα" ήταν βίντεο υποψηφίου βουλευτή της Χρυσής Αυγής, στο οποίο κάποιοι "γνωστοί και μη εξαιρετέοι" εργαζόμενοι του Δήμου μαθαίνουν να χαιρετούν ναζιστικά μέσα στα γραφεία του Σωματείου Οδηγών».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τελικά αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι η ... αντισυστημική χρυσή αυγή, συνομιλούσε με όλα τα αστικά κόμματα και χαριεντιζόταν. Με λίγα λόγια όσο αντισυστημική είναι η χρυσή αυγή τόσο αντιναζί είναι τα αστικά κόμματα. Συμπεριλαμβανόμενου και του σύριζα του κυρίου Παναγούλη που λέει καλημέρα σε όποιον τον καλημερίζει. Κι ας είναι ναζί. Κι ας υπερασπίζεται τους βασανιστές του ίδιου του του αδερφού.

Σοφία