Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Συνδικάτο Οικοδόμων Θεσσαλονίκης: Ο Αγώνας των χαλυβουργών δεν σπιλώνεται. Είναι και δικός μας ΑγώναςΤο Συνδικάτο Οικοδόμων Θες/νικης καταγγέλλει στους εργαζόμενους και ανέργους του κλάδου την κατάπτυστη απόφαση της ταξικής δικαιοσύνης να καταδικάσει με πολύμηνες καταδίκες τους απεργούς αγωνιστές της « Ελληνικής Χαλυβουργίας».

Την ώρα που χιλιάδες εργαζόμενοι, βρισκόμασταν στους δρόμους του αγώνα, για την προστασία των Σ.Σ.Ε. και των δικαιωμάτων μας κατά την διάρκεια της Πανεργατικής Πανελλαδικής Απεργίας. Η ταξική δικαιοσύνη εφαρμόζοντας πιστά το δόγμα της κυβέρνησης «νόμος και τάξη» λειτουργώντας σαν υπάλληλος της εργοδοσίας του Μάνεση. Καταδίκασε τους απεργούς χαλυβουργούς της «Ελληνικής χαλυβουργίας» γιατί σήκωσαν κεφάλι, γιατί αντέδρασαν σ αυτήν την πολιτική που μας θέλει δούλους για τα κέρδη της πλουτοκρατίας.

Το παράδειγμα των απεργών της «ελληνικής χαλυβουργίας» με τον πολύμηνο αγώνα τους, έδωσαν κουράγιο και ελπίδα σε χιλιάδες εργαζόμενους εντός και εκτός συνόρων για το τι σημαίνει ενότητα – ταξικοί αγώνες – ταξική αλληλεγγύη.

Η ταξική δικαιοσύνη που βγάζει 9 στις 10 απεργίες παράνομες και καταχρηστικές, που στα εργασιακά κάτεργα χιλιάδες εργαζόμενοι δολοφονούνται, σακατεύονται ή μένουν απλήρωτοι για πολλούς μήνες δεν κάνει τίποτα.

Ο Αγώνας των χαλυβουργών δεν σπιλώνεται. Είναι και δικός μας Αγώνας.

Δεν μπορεί καμιά δικαστική απόφαση να τον σταματήσει. Είμαστε όλοι χαλυβουργοί.

Όσες δικαστικές αποφάσεις και να βγάλουν σε βάρος μας, όσο αυταρχισμό και καταστολή να εφαρμόσουν δεν μπορούν να μας σταματήσουν να μας εμποδίσουν.

Το δίκιο είναι με το μέρος μας.

Βάζουμε στόχο την δικά μας εξουσία χωρίς τα παράσιτα τους κεφαλαιοκράτες και το σάπιο τους σύστημα.

Το Συνδικάτο Οικοδόμων Θες/νικης καλεί τους εργαζόμενους και ανέργους του κλάδου να καταδικάσουν την κατάπτυστη απόφαση, να δυναμώσουν το Σωματείο τους, να συσπειρωθούν δίπλα του, να παλέψουμε για την δικιά μας ζωή και την ζωή των οικογενειών μας, να τσακίσουμε αυτήν την βαρβαρότητα.

Τέρμα πια στις αυταπάτες. Μόνη λύση είναι ο δρόμος του Αγώνα.

ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΓΡΑΝΑΖΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑ

ΕΡΓΑΤΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: