Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

ΠΑΜΕ: Έκθεση φωτογραφίας με θέμα τα 15 χρόνια ζωής και δράσης του Μετώπου. Από την Τετάρτη 30 Απρίλη έως την Παρασκευή 2 Μάη στο Σύλλογο Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας

Μεγάλη έκθεση φωτογραφίας με θέμα τα 15 χρόνια ζωής και δράσης του ΠΑΜΕ θα φιλοξενήσει ο χώρος του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας (οδός Αγίας Φιλοθέης 5Β, πίσω από τη Μητρόπολη Αθηνών), από την Τετάρτη 30 Απρίλη έως την Παρασκευή 2 Μάη.
Το ΠΑΜΕ στην ανακοίνωσή του επισημαίνει: «Η πρώτη μέρα ίδρυσης του ΠΑΜΕ στις 3 Απρίλη του 1999, τα αντιπολεμικά συλλαλητήρια, οι μεγάλοι απεργιακοί αγώνες και οι κινητοποιήσεις, η καθημερινή δράση των σωματείων, ντοκουμέντα από τα πανελλαδικά σώματα, η διεθνής δραστηριότητα, η αλληλεγγύη, οι παρεμβάσεις στον Αθλητισμό, τον Πολιτισμό, στους μετανάστες θα παρουσιαστούν αναλυτικά με πλούσιο φωτογραφικό υλικό.
Στο χώρο της έκθεσης θα υπάρχει βιβλιοπωλείο, καθώς επίσης και προβολή βίντεο από τη δραστηριότητα του ΠΑΜΕ.
Καλούμε τα σωματεία, τις Επιτροπές Αγώνα, τις Λαϊκές Επιτροπές, τους γυναικείους και νεολαιίστικους συλλόγους, να ενημερώσουν τα μέλη τους, να οργανώσουν επισκέψεις.
Η έκθεση θα είναι ανοιχτή καθημερινά από τις 10 π.μ. ως τις 8 μ.μ. Τη μέρα της Πρωτομαγιάς η έκθεση θα ανοίξει μετά το τέλος της απεργιακής πρωτομαγιάτικης συγκέντρωσης».

902

Δεν υπάρχουν σχόλια: