Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Δήμος Κεντρικών Τζουμέρκων: προκήρυξη-κοροϊδία για άνεργους νέους για εργασία ΠΕΝΤΕ (5) ημερών!! ΣΧΟΛΙΟ του ΧΡΗΣΤΟΥ ΛΥΚΟΥ, υποψήφιου δημάρχου με τη "Λαϊκή Συσπείρωση"


Συνεχίζει η σημερινή Δημοτική Αρχή του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων να υλοποιεί, με κάθε τρόπο, την αντιλαϊκή και αντεργατική πολιτική, με τις ελαστικές σχέσεις εργασίας, που εφαρμόζεται στη χώρα μας.Σήμερα είδαμε την προκήρυξη κοροϊδία για τους άνεργους νέους της περιοχής μας για δέκα (10) άτομα που θα εργαστούν για το μεγααααάλο χρονικό διάστημα των ΠΕΝΤΕ (5) μονάχα ημερών.Παραδέχεται, πάντα, την έλλειψη του απαραίτητου προσωπικού στο Δήμο, προσαρμόζεται, πειθήνια πάντα, με τις εντολές, όλων των κυβερνήσεων στη διάρκεια της μακρόχρονης θητείας του, βάζοντας πλάτη στην υλοποίηση όλων των αντεργατικών πολιτικών.

Δεν τολμάει να διεκδικήσει την πρόσληψη του αναγκαίου προσωπικού με μόνιμη και σταθερή εργασία, για τις ανάγκες του Δήμου.

Επί πλέον σαράντα μέρες πριν από τις εκλογές η κίνηση αυτή έχει καθαρό χαρακτήρα χειραγώγησης και υποκλοπής της ψήφου των ανέργων νέων. Τρέφει σοβαρές αυταπάτες ότι θα τα καταφέρει. Οι πολίτες του Δήμου, πέρα από μειδιάματα και γέλια, δεν τρώνε κουτόχορτο και θα του γυρίσουν την πλάτη.

Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ και οι υποψήφιοι της προέρχονται από τη συμμετοχή τους σε αγώνες μέσα στο μαζικό λαϊκό κίνημα για να ανατραπεί η αντιλαϊκή και αντεργατική πολιτική της ΕΕ που υλοποιούν όλες οι κυβερνήσεις όλα αυτά τα χρόνια.

Θα συνεχίσουμε την πάλη για μόνιμη και σταθερή εργασία, με πλήρη ασφαλιστική κάλυψη για όλους. Οι εργαζόμενοι στο Δήμο πρέπει να είναι μόνιμοι, γιατί καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες. Λέμε όχι στην επέκταση της προσωρινής ελαστικής δουλειάς (πεντάμηνα, συμβάσεις από 2-8 μήνες, ρουσφετολογικές προσλήψεις κλπ) με μισθούς πείνας. Λέμε όχι στις απολύσεις, τις διαθεσιμότητες και τις ιδιωτικοποιήσεις.

Καλούμε το λαό των Κεντρικών Τζουμέρκων να γυρίσουν την πλάτη σε όλους τους συνδυασμούς του Δήμου, που έχουν σαν πρότυπο την πολιτική της ΕΕ και να συστρατευθούν μαζί μας για να δημιουργήσουμε κίνημα αντίστασης και ανυπακοής σ’ αυτήν. Για την δημιουργία προϋποθέσεων για ισχυρή μαχητική εργατική, λαϊκή αντίσταση που θα ανοίγει το δρόμο για να έρθει ο λαός στην εξουσία.

Τζουμέρκα 9 Απρίλη 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: