Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

«Πωπω… πώς καταντήσαμε. Ούτε το όνομα του γ.γ. του ΚΚΕ να μην ξέρουμε…»



Ο ξεπεσμένος και θλιβερά μοναχικός σαλτιμπάγκος της κυβέρνησης Σαμαρά, «ξαναχτύπησε». Καταλαβαίνουμε βέβαια πως το σοκ που υπέστη δύσκολα ξεπερνιέται. Από πρωταγωνιστής να βρίσκεσαι ξαφνικά κομπάρσος και μάλιστα στα αζήτητα, δεν είναι λίγο. Θυμίζει κάποιες γεροντοκόρες που δεν γυρίζει κανείς να τις κοιτάξει και με τα χρόνια «κάκιωσαν» και στάζουν δηλητήριο σαν οχιές. Ας αφήσει το ΚΚΕ και τον Γραμματέα του ήσυχους και ας ασχοληθεί με κάτι άλλο, ή ας απολαύσει τώρα στα γεράματα την παχυλή «σύνταξή» του. Αν επιμένει πάντως να αναρωτιέται «πώς καταντήσαμε», του λέμε πως  το καλύτερο σημείο για να το κάνει είναι μπροστά στον καθρέφτη του.

Από τη συνέντευξή του σήμερα στον ΒΗΜΑ FM "…δεν με έχει διαγράψει ποτέ κανείς! Ούτε από το ΚΚΕ δεν έχω διαγραφεί και έφυγα μόνος μου – και τώρα σκέφτομαι μήπως γυρίσω. Πώς τον λένε τον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ; Πωπω… πώς καταντήσαμε. Ούτε το όνομα του γ.γ του ΚΚΕ να μην ξέρουμε…".

Τρίτη 10 Σεπτέμβρη 2013.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι ανήρ,τι ανήρ, σκέτος αήρ.
Κάθε φράση του και σύγγραμμα, κάθε σκέψη του κι ένα διδακτορικό πολιτικών επιστημών.
Τι μορφωμένος άνθρωπος.
Ακούτε ρε ζαγάρια να μαθαίνετε.
Εκτός από τον εμφύλιο με μουστάκια με φυσεκλίκια και γουναράδικα-(βυρσοδεψεία), υπάρχει και ο εμφύλιος από την παρέμβαση της Πολιτικής στην Οικονομία, ο οποίος είναι και πιο καταστροφικός.
Τι να λέμε τώρα;
Και να πει κανείς δεν τα 'λεγε, τα 'λεγε ο άνθρωπος, αλλά κανένας δεν τον έπαιρνε στα σοβαρά.
Να τέτοιοι αχάριστοι είμαστε!
Πρέπει επίσης να σημειώσω και το άλλο, αυτό με ιδιωτικούς παιδικούς στρατούς της Αφρικής και τους μαθητές στα Ελληνικά σχολεία.
Πρέπει να το έκλεψε από το "Ματωμένα Διαμάντια" που πρωταγωνιστεί ο συμμαθητής του Πάγκαλου???, ο Leonardo di Caprio!!!.
Γιατί μην τον κοιτάτε τον Di Caprio. Από τη δεκαετία του '70 διακονεί στην Χολιγουντιανή κονίστρα.
Επίσης μια γρήγορη αλλά όχι πρόχειρη πρόταση του είναι και η δημιουργία Συνταγματικού Δικαστηρίου, το οποίο θα έχει ως άμεση προτεραιότητα την δίωξη των τυχάρπαστων διαφθορέων των ανηλίκων, τυχαία τα παραδείγματα: Φίλης, Μπίστης και κάτι άλλοι...
Αυτά για την ώρα.

ΟΜΙΛΟΣ ΘΑΥΜΑΣΤΩΝ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ
"Ο ΝΤΕΛΙΒΕΡΑΣ ΤΟΥ ΟΤΣΑΛΑΝ"

Ανώνυμος είπε...

Τάδε έφη Πάν(καλος)!!!! Και η λέξη μες στην παρένθεση είναι κάλος δεν είναι καλός.

Ανώνυμος είπε...

Ο Θόδωρος βρίσκει τρόπους να κάνει ντόρο γύρω από το όνομα του, οι παπαριές ως γνωστόν έλκουν την περιέργεια του νεοέλληνα και το εν λόγω κοί...... το γνωρίζει πολύ καλά. Δε χάνει δε την ευκαιρία κάθε φορά να αναφέρεται και σε κάποιο βιβλίο του, το φτωχαδάκι αναζητάει αναγνώστες-αγοραστές-κορόιδα.
Ούστ, που ονειρεύεται την επιστροφή του στο ΚΚΕ, βρε Ούστ..

Με εκτίμηση στο blog του Οικοδόμου,
Α.Τ.