Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

Μάγδα Φύσσα: «Θεωρούσαν ότι θα μείνουμε στο σπίτι να κλαίμε τη μοίρα μας». Η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική συμμορία!


Εφιαλτικά χαρακτήρισε η μητέρα του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα, τα δύο χρόνια που συμπληρώθηκαν χτες, από την έναρξη της δίκης της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό.
«Δεν είναι όμως μόνον αυτά, είναι 43 μήνες από τη φυγή, την αρπαγή του Παύλου (...) Το δίκαιο θα ήταν να μην είχε φύγει ποτέ ο Παύλος. Την καθημερινή μου παρουσία στις αίθουσες τη θεωρώ χρέος μου. Πρέπει να είμαι εκεί, για το αυτονόητο, για να αποδειχθεί στο τέλος ότι είναι εγκληματική οργάνωση και ότι δεν έγινε τίποτα τυχαία εκείνο το βράδυ (σ.σ. της δολοφονίας του Παύλου), ήταν μεθοδευμένη εγκληματική οργάνωση, έφυγε το τάγμα εφόδου από τη Νίκαια, ήρθε εδώ στο Κερατσίνι με εντολή ανωτέρων και έγινε η δολοφονία. Να φτάσουμε στο τέλος και να καταλάβει ο κόσμος ότι έχει μπροστά του να αντιμετωπίσει μια μεγάλη συμμορία εγκληματική», τόνισε.

«Ολα μεταξύ τους συνδέονται, ήταν η κορωνίδα η δολοφονία, όμως προηγήθηκαν πάρα πολλά άλλα εγκλήματα και η δολοφονία Λουκμάν, όλα μαζί έχουν να κάνουν με την εγκληματική οργάνωση» πρόσθεσε.

Για τους χρυσαυγίτες είπε ότι «θεωρούσαν ότι θα μείνουμε στο σπίτι να κλαίμε τη μοίρα μας (...) Είναι υποχρέωσή μας για τον Παύλο και την κοινωνία να πηγαίνουμε στο δικαστήριο». Ανέφερε επίσης για τους χρυσαυγίτες «(...) Είναι ολοφάνερο ότι η αστυνομία τους προστατεύει. Είναι αποδεδειγμένο πια ότι είναι μαζί τους από το ίδιο βράδυ που έγινε η δολοφονία».

Με αφορμή την πρόσφατη χρυσαυγίτικη δολοφονική επίθεση στον φοιτητή Αλέξη Λάζαρη, η Μάγδα Φύσσα είπε για τη Χρυσή Αυγή «απ' ό,τι βλέπετε, δεν έχει σταματήσει». Και πρόσθεσε για τον φοιτητή: «Ζει κατά τύχη. Είπα στη μητέρα του ότι δεν είχαν μαχαίρι πάνω τους, αν είχαν θα τον σκότωναν, έδειξαν το πρόσωπό τους πέντε εναντίον ενός».

Ριζοσπάστης

Δεν υπάρχουν σχόλια: