Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Προκόπης for president


7 Ιούνη 2012. Ένα ιστορικό στιγμιότυπο δημοκρατικής ευαισθησίας. Ο βουλευτής της εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή Κασιδιάρης γρονθοκοπεί τη βουλευτίνα του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη. Ο κ. Προκόπης Παυλόπουλος (με τη λευκή κώμη στη φωτογραφία) είναι ο μοναδικός άνδρας στο στούντιο που παρακολουθεί την άνανδρη επίθεση του φασίστα ατάραχος και με τα χέρια σταυρωμένα πάνω στο τραπέζι.

17 Φλεβάρη 2015. Μια ιστορική στιγμή υψηλού αισθήματος εθνικής συνείδησης. Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας προτείνει τον κ. Προκόπη Παυλόπουλο για τη θέση του προέδρου της δημοκρατίας «εξαίροντας τη δημοκρατική ευαισθησία του, το υψηλό αίσθημα εθνικής συνείδησης που τον διακατέχει και την ευρύτατη κοινωνική αποδοχή του».

Κουίζ (ευρύτατης κοινωνικής αποδοχής) για ευαίσθητους ―αριστερούς και Σία― υποστηρικτές του «αντιμνημονιακού τόξου»: Πόσα μνημόνια ψήφισε (με υψηλό αίσθημα εθνικής συνείδησης, βεβαίως-βεβαίως)  ο κ. Παυλόπουλος;

ΥΓ. Ζούμε ―τόσο― μεγάλες στιγμές, λίγες μόλις μέρες μετά το «πρώτη φορά αριστερά». Έχουμε να δούμε ακόμα…

Τρίτη 17 Φλεβάρη 2015.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τώρα το "πρώτη φορά αριστερά";;; Ακόμη εκεί είστε; Πάει αυτό. Εγινε "εθνική συνενόησις".... Και έπεται συνέχεια....

Ανώνυμος είπε...

Είστε άδικοι. Ο αξιότιμος πρόεδρος της δημοκρατίας μας -που ο Θεός να κόβει μέρες απ' τον Σαμαρά και να του δίνει χρόνια- το ψυχανεμιζόταν από τότε ότι θα ήταν πρόεδρος όλων των Ελλήνων και γι' αυτό ήθελε να μην πάρει θέση και δείξει μεροληψία.