Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

«Θα μας το δώσει η Παναγιά»!

Μπαοκάρα!

Όλο πολιτική... ας το «ελαφρύνουμε» λίγο. Τόσα (πάρα πολλά)  χρόνια θυμάμαι «παράγοντες», προπονητές, ποδοσφαιριστές, οπαδούς αλλά και δημοσιογράφους-οπαδούς (δεν ξεχνιούνται εκείνες οι θρυλικές τηλεοπτικές «δίκες» τα βράδια κάθε πρώτης εργάσιμης μέρας της βδομάδας) του ΠΑΟΚ, να τους φταίει το «κράτος των Αθηνών» (ρήση ενός αλήστου μνήμης βορειοελλαδίτη ρεπόρτερ που μεταφράζεται στο εξής τρίπτυχο: κέντρα αποφάσεων-διαιτησία-Ολυμπιακός), που η ομάδα τους δεν πάιρνει  πρωτάθλημα.
Φέτος που ο Ολυμπιακός κατέβαλε για πρώτη φορά τόσο μεγάλη προσπάθεια να χαρίσει το πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ, προστέθηκε ένας ακόμα λόγος που η καλή ομάδα της Θεσσαλονίκης θα μείνει, όπως όλα δείχνουν, πάλι χωρίς τίτλο.

Τον ανέφερε με μορφή παράπονου ο συμπαθέστατος Άγγελος Αναστασιάδης «σκασμένος»  μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Παναιτωλικό στην Τούμπα: «Είναι κακή μέρα για όλους μας. Δεν πήγε τίποτα σωστά, ακόμα κι όταν ισοφάρισε η ομάδα και πήγε να βάλει γκολ, όλα ήταν εις βάρος μας, και οι κόντρες όλα. Έτσι ήθελε η Παναγιά να γίνει». Αναφέρθηκε  όμως και στην πίστη που έχει στις δυνατότητες των παικτών του αλλά και (πάλι) στην Παναγιά που στο τέλος θα επιβραβεύσει τον ΠΑΟΚ και θα του δώσει «αυτό που δικαιούται»: «θα μας το δώσει η Παναγιά»!

Μετά από αυτά, και αφού απ’ ό,τι φαίνεται ο ΠΑΟΚ δεν έχει σκοπό να πάρει πρωτάθλημα, ούτε  με τη βοήθεια της Παναγιάς, ας βάλει… ο Θεός το χέρι του μπας και δούμε χαΐρι οι άνεργοι και οι εργαζόμενοι αυτής της χώρας, γιατί όσο καθόμαστε με σταυρωμένα τα χέρια και περιμένουμε να γίνει η ΕΕ φιλολαϊκή, είναι πιο πιθανό να πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα, από το να ανέβει ποτέ ο λαός «κατηγορία»...

Δευτέρα 2 Φλεβάρη 2015.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΓΕΩΡΓΑΡΑΚΟΣ.

ΚΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ.

ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΟ.

ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΚΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ.

ΜΕ 10 ΑΠΟ ΤΟ 12 Η ΟΜΑΔΑΡΑ ΚΑΙ ΕΦΤΥΣΕ ΑΙΜΑ ΚΑ ΙΠΑΛΙ.

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Να είσαι καλά ! Με έκανες και γέλασα, δακρύζοντας.

Σταύρος

Giannis Pit. είπε...

Ποιος τον ψήφιζε χρόνια τώρα και προνομιακά τον Βενιζέλο εκεί στην Θεσσαλονίκη ; μου διαφεύγει παντελώς........