Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

Άλλη μια συμφωνία - Άλλη μια λεηλασία. Φτάνει πια! Τώρα χρειάζεται ξεσηκωμός! Με το ΚΚΕ για το δίκιο μας και τις σύγχρονες ανάγκες μας ― Δευτέρα 20 Μάρτη: κινητοποιήσεις, συγκεντρώσεις, εξορμήσεις και περιοδείες σε τόπους δουλειάς και συνοικίες σε όλη την Ελλάδα (αναλυτικό πρόγραμμα)


«Άλλη μια συμφωνία - Άλλη μια λεηλασία. Φτάνει πια! Τώρα χρειάζεται ξεσηκωμός!». Με το σύνθημα αυτό, το ΚΚΕ οργανώνει όλη αυτή τη βδομάδα μεγάλη εξόρμηση στους εργαζόμενους, καλώντας τους σε οργάνωση της πάλης ενάντια στο πακέτο μέτρων που διαπραγματεύεται η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, διακινώντας πλατιά το νέο φυλλάδιο του Κόμματος. (Παρακάτω επισυνάπτεται σε μορφή PDF).

Αυτή η πολύμορφη δραστηριότητα θα κορυφωθεί τη Δευτέρα 20 Μάρτη, μέρα που συνεδριάζει το Γιούρογκρουπ, με κινητοποιήσεις, συγκεντρώσεις, εξορμήσεις και περιοδείες σε τόπους δουλειάς και συνοικίες σε όλη την Ελλάδα.

Η ανακοίνωση του ΚΚΕ αναλυτικά αναφέρει:

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ - ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΛΕΗΛΑΣΙΑ


ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!


ΤΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!


Να υψωθεί ΤΕΙΧΟΣ ΛΑΪΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ απέναντι στο νέο πακέτο μέτρων που διαπραγματεύεται η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ με την ΕΕ και το ΔΝΤ

Η νέα συμφωνία θα κλιμακώσει την επίθεση απέναντι σε μισθωτούς, αυτοαπασχολούμενους, συνταξιούχους, σε όλο το λαό.

Φέρνει νέες ανατροπές σε εργασιακά δικαιώματα, νέες περικοπές στις συντάξεις, νέα επίθεση στο λαϊκό εισόδημα, μέσω της φοροληστείας. Προετοιμάζει το αντιλαϊκό πλαίσιο για μετά το 2018.

Τα νέα μέτρα δεν είναι μόνο οι απαιτήσεις των δανειστών, όπως τα παρουσιάζει η κυβέρνηση, για να στηρίξει μια ακόμη φορά το παραμύθι της σκληρής διαπραγμάτευσης.

Είναι κατευθύνσεις της ΕΕ, του ΔΝΤ, του ΟΟΣΑ που εφαρμόζονται σε όλες τις χώρες. Είναι οι απαιτήσεις των βιομηχάνων, εφοπλιστών, μονοπωλίων στη χώρα μας, προϋπόθεση για να στηριχτεί η κερδοφορία τους.

Γι' αυτό και το κεφάλαιο είναι το μόνο που μπορεί να πανηγυρίζει για το κλείσιμο της «αξιολόγησης».

Καμιά αναμονή - Καμιά ανοχή στη νέα κοροϊδία των «αντιμέτρων» και της «δίκαιης ανάπτυξης»


Τα τελευταία στοιχεία επιβεβαιώνουν ότι η ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας θα είναι βασανιστική, αβέβαιη, στο φόντο και των διεθνών εξελίξεων.

Ακόμη κι αν υπάρξει κάποια ανάπτυξη, θα είναι για τα κέρδη των λίγων. Η λιτότητα δεν θα σταματήσει για το λαό.

Όποια «αντίμετρα» υπάρξουν, εάν κι εφόσον υπάρχει υπεραπόδοση των αντιλαϊκών μέτρων, θα κατευθύνονται στη διαχείριση της πιο ακραίας φτώχειας. Κυρίως, θα αφορούν τη στήριξη και ελάφρυνση του κεφαλαίου. Αυτό εννοούν κυβέρνηση και ΕΕ, όταν μιλάνε για «αναπτυξιακά μέτρα», «νέο μείγμα πολιτικής».

Θα είναι ψίχουλα, όπως έκανε η κυβέρνηση και με τη «13η σύνταξη-μαϊμού». Δεν θα αναπληρώνουν παλιές και νέες απώλειες.

Η μείωση σε αφορολόγητο και συντάξεις, που θα αφαιρέσει από την τσέπη του εργαζόμενου, του συνταξιούχου έναν ολόκληρο μισθό, μια ολόκληρη σύνταξη, δεν αντισταθμίζεται.

Οι τσακωμοί της κυβέρνησης, της ΝΔ και των άλλων κομμάτων δεν γίνονται για τα λαϊκά συμφέροντα


Πίσω από τους καβγάδες για το «θεαθήναι» κρύβεται η πραγματική αιτία της αντιπαράθεσής τους: Ποιος είναι πιο ικανός να περάσει τις «μεταρρυθμίσεις» που ζητά το κεφάλαιο. Σε αυτό δίνουν εξετάσεις.

Ο ΣΥΡΙΖΑ εξαπατά όταν ισχυρίζεται ότι καθυστερεί την «αξιολόγηση», γιατί διαπραγματεύεται σκληρά. Για την ικανότητά του στη «βρώμικη δουλειά» παίρνει τα εύσημα από την ΕΕ. Του αναγνωρίζουν ότι έχει κάνει περισσότερες μεταρρυθμίσεις από τις προηγούμενες κυβερνήσεις.

Η ΝΔ προβάλλει την προσήλωσή της στην αντιλαϊκή πολιτική, ότι δεν έχει τις αγκυλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, ότι η ίδια θα έκλεινε πιο γρήγορα την «αξιολόγηση», γιατί δήθεν -όσο αργεί- ανεβαίνει ο λογαριασμός.

Με μοιρασμένους ρόλους, στήνουν παγίδες για να εγκλωβίσουν τη δυσαρέσκεια του λαού στα νέα κάλπικα δίπολα. Να τον κάνουν συνένοχο στα μέτρα, να τον πείσουν ότι πρέπει να σκύψει το κεφάλι για τον «εθνικό στόχο» της ανάπτυξης και της «εξόδου στις αγορές».

Η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και τα άλλα αστικά κόμματα δεν βρίσκονται απέναντι από την κυβέρνηση, αλλά μαζί της, στην ίδια όχθη. Μαζί, άλλωστε, έχουν ψηφίσει και το 3ο μνημόνιο.

Οι εξελίξεις στην Ευρώπη και τον κόσμο απαιτούν ένταση της πάλης. Ο λαός να βάλει τη δική του σφραγίδα!


Στο έδαφος της κρίσης οξύνονται οι ανταγωνισμοί ανάμεσα σε καπιταλιστικά κράτη και ιμπεριαλιστικά κέντρα. Δοκιμάζεται η συνοχή διακρατικών συμμαχιών, όπως της ΕΕ.

Όσοι σήμερα κλαίνε για τον προσανατολισμό της ΕΕ, είναι οι ίδιοι που εδώ και χρόνια κορόιδεψαν τους εργαζόμενους με το παραμύθι της σύγκλισης και της ευημερίας. Σήμερα σπέρνουν τη νέα απάτη ότι η ΕΕ μπορεί να «διορθωθεί» υπέρ των λαών.

Στην πραγματικότητα, οι φυγόκεντρες τάσεις και οι σχεδιασμοί για μια «ΕΕ πολλών ταχυτήτων» αποδεικνύουν ότι η ΕΕ είναι μια αντιδραστική ένωση καπιταλιστικών κρατών. Όσο ενωμένα είναι στην προώθηση της αντιλαϊκής πολιτικής, τόσο τσακώνονται για τα συμφέροντα των δικών τους μονοπωλίων.

Το εργατικό - λαϊκό κίνημα, στην Ελλάδα και σε όλη την Ευρώπη, μπορεί να αξιοποιήσει τα ρήγματα και τις αντιθέσεις μέσα στις ιμπεριαλιστικές συμμαχίες για την αποδυνάμωσή τους.

Να συνδέσει την πάλη για αποδέσμευση από την ΕΕ με την πάλη για ανατροπή της εξουσίας του κεφαλαίου, που όσο υπάρχει θα οδηγεί σε τέτοιες αντιδραστικές αντιλαϊκές συμμαχίες.

ΕΞΩ η Ελλάδα από τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και πολέμους


Η ιστορία έχει δείξει ότι σε συνθήκες όπως οι σημερινές μόνο η αναδιάταξη των συμμαχιών των ισχυρών και η ένταση της εκμετάλλευσης των εργαζομένων δεν αρκούν για να βγει το σύστημα από τα αδιέξοδά του.

Οι αντιθέσεις για το πώς θα μοιραστεί η ζημιά της κρίσης, οι ανταγωνισμοί για την κατάκτηση νέων αγορών δημιουργούν κινδύνους για ένοπλες αναμετρήσεις, πιο γενικευμένους ιμπεριαλιστικούς πολέμους. Η περιοχή μας βρίσκεται στο «μάτι του κυκλώνα».

Οι ελληνικές κυβερνήσεις έχουν συμβάλει στο «φυτίλι» του πολέμου και τις αλλαγές συνόρων, συμμετέχοντας ενεργά στους σχεδιασμούς των ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ, παραχωρώντας στρατιωτικές βάσεις, στέλνοντας στρατιωτικές αποστολές στο εξωτερικό.

Οι «λεονταρισμοί» και στις δύο πλευρές του Αιγαίου δεν πρέπει να κρύψουν ότι και οι δύο χώρες παραμένουν εγκλωβισμένες στο ΝΑΤΟ που είναι παράγοντας εκχώρησης κυριαρχικών δικαιωμάτων, δημιουργεί κινδύνους «θερμών επεισοδίων».

Χρειάζεται να δυναμώσει η πάλη με στόχο:


  • Την έξοδο της Ελλάδας από τους ιμπεριαλιστικούς συνασπισμούς, το ΝΑΤΟ και την ΕΕ.
  • Καμιά συμμετοχή της χώρας σε αποστολές εκτός συνόρων.
  • Κλείσιμο των ξένων βάσεων στην Ελλάδα - ΕΞΩ το ΝΑΤΟ από το Αιγαίο.

Τώρα ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ


Δυνατό εργατικό κίνημα και κοινωνική συμμαχία για την εξουσία!


Αυτό που χρειάζεται είναι να ανασυνταχθεί το εργατικό κίνημα, να μπουν νέες δυνάμεις στη μάχη. Όλοι μαζί, εργάτες, υπάλληλοι, βιοπαλαιστές αγρότες, αυτοαπασχολούμενοι ΕΒΕ, νέοι και γυναίκες ενάντια στον κοινό εχθρό, το καπιταλιστικό σύστημα και τα μονοπώλια, που φέρνουν συνεχώς νέα βάσανα.

Μόνο έτσι μπορούμε να τους σταματήσουμε. Να αντεπιτεθούμε!


Δεν υπάρχει άλλος δρόμος για να αποκρούσουμε την επίθεση στα εργατικά - λαϊκά δικαιώματα, να διεκδικήσουμε αναπλήρωση των απωλειών, στοιχειώδη ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών.

Αυτός είναι ο δρόμος για να προετοιμάσουμε τις νέες αναμετρήσεις, τους νέους νικηφόρους αγώνες.

Με στόχο την πραγματική εξουσία του λαού, τη μόνη που μπορεί να ικανοποιήσει τις σύγχρονες ανάγκες του, σύμφωνα με τις επιστημονικές και τεχνολογικές κατακτήσεις, τις δυνατότητες της χώρας. Να διαγράψει το χρέος, να αποδεσμεύσει την Ελλάδα από ιμπεριαλιστικές συμμαχίες.

ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΕΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΔΙΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ! ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΑΣ - ΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΑΣ

Συνημμενα Αρχεια

Να φτάσει παντού το κάλεσμα του ξεσηκωμού!

Πλήθος παρεμβάσεων σε τόπους δουλειάς και συνοικίες που θα κορυφωθούν τη Δευτέρα 20 Μάρτη με κινητοποιήσεις σε όλη την Ελλάδα από τις Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ με το κάλεσμα του Κόμματος στην εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα, για οργάνωση της πάλης ενάντια στο νέο πακέτο μέτρων που διαπραγματεύεται η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.
Καθημερινές είναι οι εξορμήσεις και οι περιοδείες σε εργοστάσια, γιαπιά, νοσοκομεία, εμπορικά καταστήματα, γραφεία και υπηρεσίες, σε σχολεία και σχολές.
Με το νέο φυλλάδιο του Κόμματος, με τίτλο «Αλλη μια συμφωνία - Αλλη μια λεηλασία. Φτάνει πια! Τώρα χρειάζεται ξεσηκωμός!» μέλη και φίλοι του Κόμματος δίνουν τη μάχη για την επιτυχία των κινητοποιήσεων που θα πραγματοποιηθούν σε δεκάδες πόλεις και γειτονιές τη Δευτέρα 20 Μάρτη για να προετοιμάσουν τις νέες αναμετρήσεις με την κυβέρνηση, το κεφάλαιο και τους «θεσμούς» τους.
Η συζήτηση με τον εργατόκοσμο, εκτός από το περιεχόμενο της νέας επίθεσης που ετοιμάζεται, στέκεται και στην προπαγάνδα της συγκυβέρνησης περί «αντιμέτρων» και «δίκαιης ανάπτυξης», στην αποκάλυψη του ταξικού αντεργατικού περιεχομένου τους ότι αυτά θα αφορούν τη στήριξη και ελάφρυνση του κεφαλαίου.
Το ΚΚΕ καλεί το λαό να δει ότι ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ τσακώνονται για το ποιος είναι πιο ικανός να περάσει τις «μεταρρυθμίσεις» που ζητά το κεφάλαιο. «Με μοιρασμένους ρόλους στήνουν παγίδες για να εγκλωβίσουν τη δυσαρέσκεια του λαού στα νέα κάλπικα δίπολα. Να τον κάνουν συνένοχο στα μέτρα, να τον πείσουν ότι πρέπει να σκύψει το κεφάλι για τον "εθνικό στόχο" της ανάπτυξης και της "εξόδου στις αγορές"», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο φυλλάδιο του Κόμματος.
Με στόχο να φτάσει σε χιλιάδες εργαζόμενους το κάλεσμα για την ολόπλευρη ισχυροποίηση του ΚΚΕ, τα μέλη και οι φίλοι του Κόμματος κουβεντιάζουν και για το περιεχόμενο, την κατεύθυνση της πάλης.
«Αυτό που χρειάζεται είναι να ανασυνταχθεί το εργατικό κίνημα, να μπουν νέες δυνάμεις στη μάχη. Ολοι μαζί, εργάτες, υπάλληλοι, βιοπαλαιστές αγρότες, αυτοαπασχολούμενοι ΕΒΕ, νέοι και γυναίκες ενάντια στον κοινό εχθρό, το καπιταλιστικό σύστημα και τα μονοπώλια, που φέρνουν συνεχώς νέα βάσανα.
Μόνο έτσι μπορούμε να τους σταματήσουμε. Να αντεπιτεθούμε!
Δεν υπάρχει άλλος δρόμος για να αποκρούσουμε την επίθεση στα εργατικά - λαϊκά δικαιώματα, να διεκδικήσουμε αναπλήρωση των απωλειών, στοιχειώδη ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών.
Αυτός είναι ο δρόμος για να προετοιμάσουμε τις νέες αναμετρήσεις, τους νέους νικηφόρους αγώνες.
Με στόχο την πραγματική εξουσία του λαού, τη μόνη που μπορεί να ικανοποιήσει τις σύγχρονες ανάγκες του, σύμφωνα με τις επιστημονικές και τεχνολογικές κατακτήσεις, τις δυνατότητες της χώρας. Να διαγράψει το χρέος, να αποδεσμεύσει την Ελλάδα από ιμπεριαλιστικές συμμαχίες», αναφέρεται στο κάλεσμα του ΚΚΕ.

 

Οι συγκεντρώσεις στις 20 Μάρτη στην Αττική

-- Στην Ομόνοια, στις 6 μ.μ.
-- Στο Γαλάτσι, στις 6.30 μ.μ., στο παλιό τέρμα (Γαλατσίου και Βεΐκου).
-- Στον Πειραιά, στις 6 μ.μ., στην πλατεία Κοραή.
-- Στο Κερατσίνι, στις 6 μ.μ., στην πλατεία Ζαρντέν.
-- Στη Νίκαια, στις 6 μ.μ., στην πλατεία Κρήνης.
-- Στο Περιστέρι, στις 6.30 μ.μ., στην πλατεία Δημαρχείου.
-- Στο Ιλιον, στις 6 μ.μ., στην κεντρική πλατεία.
-- Στο Αιγάλεω, στις 7 μ.μ., στη Θηβών και Ιερά Οδό.
-- Στο Χαϊδάρι, στις 7 μ.μ., στην πλατεία Δημαρχείου.
-- Στην Αγ. Βαρβάρα, στις 7 μ.μ., Βενιζέλου και Μ. Αλεξάνδρου.
-- Στην Πετρούπολη, στις 6.30 μ.μ., στη Στρογγυλή πλατεία.
-- Στου Ζωγράφου, στις 6.30 μ.μ., στην πλατεία Τερζάκη.
-- Στην Ηλιούπολη, στις 6 μ.μ., στα γραφεία του ΚΚΕ (Μ. Αντύπα 33).
-- Στο Βύρωνα, στις 6.30 μ.μ., Καραολή και Δημητρίου.
-- Στην Καλλιθέα, στις 6 μ.μ., στην πλατεία Δαβάκη.
-- Στο Μπραχάμι, στις 6 μ.μ., στην πλατεία Αρη Βελουχιώτη.
-- Στην Αργυρούπολη, στις 6 μ.μ., στο σήμα της Ολυμπιακής.
-- Στη Ν. Ιωνία και στο Ν. Ηράκλειο, στις 6.30 μ.μ., στον ΗΣΑΠ Ν. Ηρακλείου.
-- Στο Χαλάνδρι, στις 6.30 μ.μ., στην πλατεία Αγ. Νικολάου.
-- Στο Μαρούσι, στις 6.30 μ.μ., στο σταθμό του ΗΣΑΠ.
-- Στο Λαύριο, στις 6 μ.μ., στο άγαλμα Μεταλλωρύχων.
-- Στο Γέρακα και στην Παλλήνη, στις 6 μ.μ., στην πλατεία Γέρακα.
-- Στην Ελευσίνα, στις 6 μ.μ., στην κεντρική πλατεία.

Στην Κεντρική Μακεδονία 

- Η ΤΟ Βιομηχανίας ολοήμερη δράση στους μεγάλους εργασιακούς χώρους στη ΒΙΠΕ Σίνδου και Κιλκίς.
- Η ΤΟ Εμπορίου - Υπηρεσιών σε όλα τα μεγάλα εμπορικά καταστήματα της Θεσσαλονίκης.
- Η ΤΟ Χαλκιδικής, στις 5:00 μ.μ. στην πλατεία των Μουδανιών.
- Η ΤΟ Ημαθίας, στις 6:30 μ.μ. στη Μ. Αλεξάνδρου της Βέροιας.
- Η ΚΟΒ Αμπελοκήπων στις 6:30 μ.μ. στην πλατεία Επταλόφου.
- Η ΚΟΒ Μενεμένης στις 6:30 μ.μ. στην πλατεία Τσομπάνογλου.
- Η ΚΟΒ Ευόσμου, στις 6:30 μ.μ. στην πλατεία Ευόσμου.
- Η ΚΟΒ Κορδελιού, στις 6:30 μ.μ. στον πεζόδρομο Κορδελιού.
- Οι Κομματικές Οργανώσεις Πολίχνης, Μετεώρων, Ευκαρπίας, στις 6:30 μ.μ. στο πρώην Δημαρχείο Πολίχνης.
- Η ΚΟΒ Σταυρούπολης, στις 6:30 μ.μ. στην συμβολή των οδών Μπουμπουλίνας με Μακρυγιάννη στην Σταυρούπολη.
- Οι Κομματικές Οργανώσεις Συκεών, Νεάπολης και Πεύκων, στις 6:30 μ.μ. στην συμβολή των οδών Επταπυργίου με Ρήγα Φερραίου.
- Η ΚΟΒ Αγ. Παύλου, στις 6:30 μ.μ. στους Αγ. Ανάργυρους.
- Οι Κομματικές Οργανώσεις της Καλαμαριάς, στις 7:00 μ.μ. στον πεζόδρομο.
- Οι Κομματικές Οργανώσεις Τούμπας - Τριανδρίας και Ε΄ Διαμερίσματος, στις 7:00 μ.μ, στο Πολιτιστικό Κέντρο Τούμπας.
- Οι Κομματικές Οργανώσεις Ροτόντας και Α. πόλης, στις 7:00 μ.μ στην Ξηροκρήνη, στην πλατεία Γαλοπούλου.
- Η ΤΟ Πιερίας, στις 7:00 μ.μ., στο Συντριβάνι «Πλατάνι» στην Κατερίνη.

Στην Αχαΐα

Περιοδείες:
- Έξω από χώρους δουλειάς της ΒΙΠΕ σε εργοστάσια του Μετάλλου, των Τροφίμων, του Χαρτιού σε Πάτρα, Αίγιο, Καλάβρυτα.
- Στα Νοσοκομεία της Πάτρας (Ρίο, Αγ. Αντρέα, 409, Θώρακος, Καραμανδάνειο) και του Αιγίου.
- Σε σχολεία για ενημέρωση εκπαιδευτικών και μαθητών.
- Στα έργα της εθνικής οδού Πατρών - Κορίνθου.
- Σε υπηρεσίες των κρατικών υπηρεσιών, τους Δήμους και την Περιφέρεια.
- Έξω από επιχειρήσεις τηλεπικοινωνιών.
- Σε χώρους τεχνικοεπαγγελματικής εκπαίδευσης (ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ, δημόσια  και ιδιωτικά ΙΕΚ).
- Σε μεγάλα εμπορικά και επισιτιστικά κέντρα σε Πάτρα, Αίγιο.
Συνεργία του Κόμματος και της ΚΝΕ θα βρεθούν  στις κεντρικές πλατείες της Πάτρας (Γεωργίου) και του Αιγίου (Λαύρας), για ενημέρωση του λαού.
Επίσης θα πραγματοποιηθούν πικετοφορίες - πλατιές εξορμήσεις ενημέρωσης του λαού της Αχαΐας, το απόγευμα:
- Στην Πάτρα στις 7 μ.μ., στις πλατείες Γεωργίου, για τις οργανώσεις Κεντρικού, Ανατολικού διαμερίσματος και τις αντίστοιχες Οργανώσεις της ΚΝΕ, Ευβοίας και Ανθείας στα Ζαρουχλέικα, για τις οργανώσεις του Νότιου διαμερίσματος και τις αντίστοιχες οργανώσεις της ΚΝΕ και Παναχαϊκής, για τις Οργανώσεις Αρκτικού διαμερίσματος και τις αντίστοιχες Οργανώσεις της ΚΝΕ.
- Στο Αίγιο στις 7 μ.μ.  στην πλατεία Λαύρας, για το σύνολο των Κομματικών και Κνίτικων Οργανώσεων.
- Στις 12 το μεσημέρι η ΕΠ Δυτικής Ελλάδας ΚΚΕ θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της στα Ταμπάχανα (12ου Συντάγματος 34). 

Στο Ηράκλειο Κρήτης

-Κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Κοκοσάλη Ανδρέα, Γραμματέα της Τ.Ε Ηρακλείου, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στις αποθήκες του Χαλκιαδάκη, στις 11πμ.
-Κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής την Λίνα Ανδρουλάκη, μέλος της Τ.Ε Ηρακλείου, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στον ΕΛΚΕ του πανεπιστημίου Κρήτης, στις 11πμ.
- Κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής την Ελευθερία Χρυσού, στελέχους του ΚΚΕ, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στις τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας, στις 10μμ.
-Στο Τεφέλι, στις 8μμ, στο καφενείο «Αλέκος» θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με ομιλητή τον Στέλιο Ορφανό, μέλος της Ε.Π Κρήτης του ΚΚΕ.
Η πλούσια αυτή δραστηριότητα θα κορυφωθεί τη Δευτέρα 20 Μάρτη, με πικετοφορίες στις εξής συνοικίες:
-Στην πλ. Σινάνη, στο Ατσαλένιο, στις 7μμ.
-Στην πλ. Καμινίων, στα Καμίνια στις 7μμ.
-Στην πλ. Αγ. Νικολάου, στην Αλικαρνασσό, στις 7μμ

Σε άλλες πόλεις της χώρας

-- Στην Άρτα, στις 7.30 το απόγευμα στην πλατεία Κιλκίς.
-- Στα Γιάννενα,  πικετοφορία, στις 7 μ.μ., στον Πλάτανο στην Αβέρωφ
-- Στην Καρδίτσα, στις 7 μ.μ., στη Δημοτική Αγορά.
-- Στην Κοζάνη, στις 8 μ.μ., στην κεντρική πλατεία.
-- Στην Καστοριά, στις 7 μ.μ., απέναντι από την πρώην Νομαρχία.
-- Στην Κομοτηνή, στις 9.00 π.μ. στα κεντρικά γραφεία της αποκεντρωμένης διοίκησης Θράκης, στις 11.00 πμ πικετοφορία και εξορμήσεις στα εμπορικά καταστήματα της πόλης, και στις 14.00 μ.μ περιοδεία στην Βιομηχανική Περιοχή.
-- Στη Λάρισα, στις 7 μ.μ., στην πλατεία Αρχαίου Θεάτρου.
-- Στη Λευκάδα, στις 7 μ.μ., στον Αη Μηνά.
-- Στην Πτολεμαΐδα, στις 7 μ.μ., στην κεντρική πλατεία.
-- Στο Ρέθυμνο, στις 6 μ.μ., στην πλατεία Τεσσάρων Μαρτύρων 
-- Στα Τρίκαλα, στις 7 μ.μ., στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης.
-- Στη Φλώρινα, στις 6 μ.μ., στην κεντρική πλατεία.
-- Στα Χανιά, στις 7 μ.μ., στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς.
-- Στη Χαλκίδα, 6 μ.μ., στα φανάρια της Νεάπολης.

902

Δεν υπάρχουν σχόλια: