Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Μια "πρωινή", πολύ "MEGAmou" δήλωση: «Το ΚΚΕ είναι ένα υβρίδιο μεταμοντέρνο, ένα παράσιτο»!



Αυτοδιαφημίζονται  σαν εκπομπές ανάλαφρες, χαρούμενες και φιλικές στη «μέση» τηλεθεάτρια. Για τα «πρωινάδικα» ο λόγος. Εκεί θα δεις ποιος επώνυμος τα έχει με ποια, ποιος σελέμπριτι το παράκανε στο σολάριουμ, συμβουλές για σωστό μακιγιάζ και επιδείξεις εσωρούχων γνωστών σχεδιαστών. Όλα τα θέματα δηλαδή που απασχολούν τη σύγχρονη  νοικοκυρά από την ώρα που θα ανοίξει τα μάτια της το πρωί στο σπίτι.
Κάποιες από αυτές τις εκπομπές μοιράζουν και ευρουλάκια («στείλε μήνυμα και μπες στην κλήρωση για…»). Νοιάζονται… πραγματικά δηλαδή για τον φτωχό κόσμο.

Τους τελευταίους μήνες η θεματολογία αυτών των εκπομπών έχει εμπλουτιστεί με… πινελιές "πολιτικής". Διάφορες τηλεπερσόνες, ανάμεσα σε ατμούς από κατσαρόλες που ετοιμάζουν χταπόδι πετιμεζάτο με κοφτό μακαρονάκι και υψηλές θερμοκρασίες από φούρνους που ετοιμάζουν πουτίγκα με χυλοπίτες και μαρμελάδα φράουλα, εξομολογούνται εκ βαθέων καρδίας στους παρουσιαστές την σχέση τους με την πολιτική.  Ή το πόσο άσχετοι είναι.

Διαβάζω στο Ριζοσπάστη για το πιο πρόσφατο παράδειγμα:

Τέτοια χαρακτηριστική περίπτωση ήταν στο «Πρωινό μου», που παρουσιάζουν οι Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά και είχαν καλεσμένο τον νέο ηθοποιό Γ. Καραμίχο. Θαυμάστε τα λεγόμενα του τελευταίου:

«Αν βγει η ΝΔ με την ανοχή του ΠΑΣΟΚ, έχει καταστραφεί η Ελλάδα! Εχω ένα θέμα με τον Τσίπρα γιατί μιλάει ξύλινη γλώσσα... αλλά πρακτικά είναι μια καινούρια φωνή. Ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ με πολύ πόνο καρδίας! Σίγουρα δεν πάει το χέρι μου να ψηφίσω ΚΚΕ, γιατί έχοντας μεγαλώσει ως αριστερός εδώ και χρόνια, αυτό το πράγμα δεν είναι αριστερά. Είναι ένα υβρίδιο μεταμοντέρνο, ένα παράσιτο! Πως έχει ψοφήσει το δέντρο και βγαίνουν κανά δυο παραφυάδες και μετά ταλαιπωρείσαι να το βγάλεις! Εχει κλείσει το εργοστάσιο και αυτοί έχουν την αντιπροσωπεία ακόμα εδώ!».

Αυτά είπε ο Γ. Καραμίχος, που επικροτήθηκαν, ειδικά στον οχετό του για το ΚΚΕ, και από τον Λιάγκα. Οι εξυπναδίτσες αυτές, που υποτίθεται ότι εκφέρονται από «αριστερό», θέλουν να κρύψουν ότι οι βολεμένοι στο σύστημα και τις ...πολυθρόνες του βγάζουν καντήλες με ό,τι αμφισβητεί την καπιταλιστική εκμετάλλευση και σαπίλα. Το ΚΚΕ τους χαλάει τη σούπα, γιατί στον 21ο αιώνα διεκδικεί για τους εργαζόμενους, παραγωγούς του πλούτου, ζωή με δικαιώματα και αξιοπρέπεια και όχι χαμοζωή. Το ΚΚΕ λέει ξεκάθαρα στο λαό ότι φιλολαϊκή διέξοδος χωρίς σύγκρουση με τον ιμπεριαλισμό και το κεφάλαιο δεν μπορεί να υπάρξει. Αυτό είναι που ενοχλεί τους ενσωματωμένους.

Να προσθέσω στο σχόλιο της εφημερίδας  τα εξής:

Δεν κάνει εντύπωση ο κ. Λιάγκας ή η κ. Σκορδά, αν ανατρέξουμε για λίγο στην τηλεοπτική τους «καριέρα» και θυμηθούμε τις εκπομπές και τον τρόπο που τις παρουσίαζαν. Θα ξεχάσουμε π.χ. ποτέ το ακουστικό με τη μόνιμα καθοδηγητική  φωνή του κ. Μαλέλη στο αυτί του κ. Λιάγκα, στην παρουσίαση του "εναλλακτικού" δελτίου ειδήσεων; (Α, ρε Μητσικώστα, που είσαι…). Ή μήπως τις ατέλειωτες γάμπες της παρουσιάστριας του –τότε- μεσημεριανού; (δεν είναι κακό να προβάλλει  ο καθένας ό,τι έχει…).

Δεν κάνει εντύπωση που ταυτίζουν την οικογενειακή τους ζωή με το τηλεπρωινάδικό τους. Δικαίωμά τους. Τους φέρνει νούμερα εξάλλου, τηλεθέασης αλλά  και στον τραπεζικό τους λογαριασμό... Είναι και οι εποχές δύσκολες.

Δεν κάνει εντύπωση η τοποθέτηση του κ. Λιάγκα. Δήλωσε ο ίδιος (στην ραδιοφωνική του εκπομπή) πως τόσα χρόνια ψήφιζε τα «δυο μεγάλα κόμματα» και τώρα ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ γιατί «δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο». Έχει δίκιο, εξάλλου δεν έχει τίποτα να «φοβηθεί» ψηφίζοντας (το καλύτερο…) ΣΥΡΙΖΑ…ούτε αυτός ούτε τα αφεντικά του.

Δεν κάνει εντύπωση το ανακάτεμα της πολιτικής με τις σάλτσες των τηλεπρωινάδικων. Το σύστημα εξαντλεί τα όπλα που διαθέτει. Τα δίνει όλα για να κερδίσει χρόνο και να καταφέρει να μείνει άτρωτο. Στη θέση που βρίσκονται σήμερα ο κ. Λιάγκας και η κ. Σκορδά, χτες ήταν κάποιοι άλλοι και αύριο ίσως κάποιοι άλλοι. Πάντα κάποιοι θα βρίσκονται για να κάνουν αυτή τη δουλειά.

Αυτό που –μου- κάνει εντύπωση είναι η φρασεολογία του νεαρού ηθοποιού κ. Καραμίχου, «αριστερού» σύμφωνα με τα λεγόμενά του, που ξεπερνά σε μπόχα ακόμα και αυτήν,  κάποιων νεόκοπων κοντοκουρεμένων βουλευτών... Δεν πρόκειται ούτε για απλή κριτική, ούτε για μια απέχθεια, ούτε για ένα... σκληρό χτύπημα προς το ΚΚΕ. Μαθημένα τα βουνά στα χιόνια.

Τα λόγια  είναι πολλές φορές ο καθρέφτης της ψυχής μας. Μας προδίδουν. Δεν μπορούμε να κρυφτούμε όσο κι αν προσπαθούμε να πείσουμε αυτούς που μας ακούνε, ακόμα και  πως «…έχοντας μεγαλώσει ως αριστερός εδώ και χρόνια…».

Φανταστείτε δηλαδή να είχε συμβεί... το αντίθετο. 

15 σχόλια:

sofia είπε...

Ο Θεός να μας φυλάει από τους "αριστερούς". Ξαφνικά σ' αυτή τη χώρα όλοι έγιναν αριστεροί και πονούν για την αριστερά. Τόσα χρόνια δεν ξέρω πού ήταν και τι ήταν.
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να πιστεύει ό,τι επιθυμεί και να εκφράζει τα "θέλω" και τα" πρέπει" του. Και βεβαίως έχει και το δικαίωμα να ασκεί κριτική σε ό,τι δεν του αρέσει, σε όποιο κόμμα δεν του αρέσει. Από το να ασκεί κάποιος κριτική με επιχειρήματα μέχρι να ξερνά χολή και δηλητήριο και μάλιστα με υφάκι αλαζονικό έχει τεράστια διαφορά ,τόση ώστε να πέφτει στο επίπεδο της κακοήθειας.
Ας πράττει ο καθένας όπως του υπαγορεύει η συνείδησή του (όση του έχει απομείνει) αλλά ας κρατά και πολύ μικρό καλάθι για παν ενδεχόμενο.Δεν αντέχω τα κροκοδείλια δάκρυα. Μπουχτίσαμε από δαύτα.

Καλημέρα

Οικοδόμος είπε...

Το σχόλιο αυτό ήρθε μέσω e-mail:


« Οικοδόμε καλημέρα από τα ορεινά Τζουμέρκα

Θα ήθελα να στείλεις και τους χαιρετισμούς μου στα Πρωινάδικα και ιδιαίτερα στους κυρίους/ες που αναφέρεις στο δημοσίευμα - σχόλιό σου με τον τίτλο: Μια "πρωινή", πολύ "MEGAmou" δήλωση: «Το ΚΚΕ είναι ένα υβρίδιο μεταμοντέρνο, ένα παράσιτο»!

Θέλει μεγάλη αντοχή -και δεν την έχω- να επικοινωνήσει κάποιος νοητικά με ανθρώπους που πάσχουν από «πνευματική κλιμακτήριο».
Τώρα κατάλαβα γιατί δε βρίσκουμε χορτάρι να αγοράσουμε για τα ζωντανά μας. Τόφαγαν τα δικά σας, εκεί στην πρωτεύουσα.

Μόνο πριτσιάλο ξέρουν.
Να είσαι πάντα καλά

Χρίστος Τούμπουρος
Αγναντίτης – Τζουμερκιώτης »

ένας στρατολάτης είπε...

Μην το κάνεις αυτό μωρέ Οικοδόμε! Είμαστε που είμαστε πιεσμένοι, έχουμε τα προσωπικά μας άγχη μαζί με τα πολιτικά, βλέπουμε το μαύρο μέλλον να πλησιάζει όλο και πιο αγριεμένο. Πρέπει να μας ανεβάζει και την πίεση κάθε τσογλάνι που πουλά τέχνη του κώλου σε σήριαλ και πρωϊνάδικα και απέκτησε βαρύτητα ο μέσα του κόπρος;
Αν και αυτά τα ανθρωπόμορφα πορδίσματα της τέχνης, σε κάτι χρησιμεύουν: μας θυμίζουν πως άλλο "αριστερός" και άλλο κομμουνιστής.

Ανώνυμος είπε...

EΛΑ ΟΙΚΟΔΟΜΕ.

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;

ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΚΕ.

ΔΙΣΤΡΕΒΛΩΝΟΝΤΑΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΠΛΗΞΕΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΚΥΡΟΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΥΤΟΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ.

ΔΕΣ ΕΔΩ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ.

http://www.youtube.com/watch?v=82FmXV1a4Mk

ΠΟΣΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΛΕΕΙ. ΠΟΣΟ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΜΕ.

ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΙΣΧΡΟ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΑΧΑ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΤΣΑΚΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΖΗΤΑΝΕ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ.

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ.

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΟΤΕ ΤΟ ΚΚΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΕ ΠΟΡΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΙΤΗΜΑΤΑ.

ΚΑΙ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΗΘΟΠΟΙΟΣ.

Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ 100 ΚΑΝΤΑΡΙΑ ΓΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ 3Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠ' ΟΤΙ ΕΙΠΕ ΟΙ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΔΕΝ ΠΟΛΥ- ΣΚΑΜΠΑΖΟΥΝ.

ΜΟΝΟ Ο ΚΑΡΑΜΙΧΟΣ ΞΕΡΕΙ ΔΙΟΤΙ ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΕΙ, ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΚΙ ΕΤΣΙ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΠΟΔΙ ΤΟ ΔΝΤ.

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ 25 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΑΝΕΡΓΙΑ Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ.

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 25 ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΡΕ!!!

ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΣ.. Ε ΛΑΘΟΣ Ο ΚΑΡΑΜΙΧΟΣ ΤΟ ΑΛΑΝΙ.

ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΡΕ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΜΕ.

ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΛΙΑΓΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΑΙΗ Ο ΑΡΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΛΟΩΚΟΤΡΟΝΙΤΣΙ, Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΙ ΟΧΙ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΗΣ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΕΣΗ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΕΙΣ.

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΕ ΣΙΦΩΝΙΕ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΡΑΜΙΧΟ Ε;

ΠΑΡΕ ΡΕ ΑΛΗΤΗ ΕΝΑ 300 ΚΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΨΗΝΕΣΑΙ ΣΤΟΥΣ 200 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ ΟΛΟΙ.

ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΧΑΜΕΤΥΠΙΟ, ΤΟ ΚΑΘΕ ΒΛΗΜΑ ΠΑΙΡΝΙΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΟΥΣΑΣ ΤΑΞΗΣ, ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ.

ΧΑΧΑ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Παίρνω το μικρόφωνο και σας μιλάω-χασκογελάω
-καμιά αντίδραση
Βγαίνω στην TV να σας τονώσω
την εθνική σας τη συνείδηση
Από τα μπαλκόνια σας μιλάω και με χειροκροτάω
Ωχ, τι συγκίνηση
Και είναι το παιχνίδι μου καλά στημένο- προπωλημένο
δεν πήρες είδηση
Και τα τσιράκια μου στημένα-σκυλιά εκπαιδευμένα...
μα για σταθείτε... σαν να'χει κίνηση!!!
Παίρνω το μικρόφωνο και τους μιλάω- χασκογελάω...
#κινητοποίηση#
Πρέπει τη διαδήλωση να πάψω-να τη χαλάσω
...τραμπουκοποίηση
Εχω τακτικές καλά δοσμένες-δοκιμασμένες
όπλο η δυσφήμιση
Μα είναι ο αέρας που φυσάει ,κι όλο γεννάει
και μια διαδήλωση
Εγινε αυτό που με τρομάζει
κι εμάς μας σφάζει
Παντού Αφύπνηση!

(Θα έβαζα την πηγή αλλά ειλικρινά δεν θυμάμαι που το είχα πρωτοδιαβάσει και μου έμεινε)

Scorpion49 είπε...

Πρέπει να ομολογήσω ότι εκπέμπει μια περιφρονητική άνεση ο λόγος του ηθοποιού Γ. Καραμίχου. Λέξεις όπως υβρίδιο, μεταμοντέρνο, παράσιτο, παραφυάδες και ποιος ξέρει πόσες άλλες δεν πρόλαβαν να συνθέσουν τα κύτταρα του καλλιτεχνικού εγκεφάλου του, για να περιγράψουν την απέχθεια του προς το ΚΚΕ. Αριστερούλης είναι ο εν λόγω αρτίστας, γατούλης, αραχτούλης, EURO-ερωτευμενάκιας, και δηλώνει αριστερός γιατί φοριέται πολύ τώρα τελευταία, και το παιδί έχει τρέλα με τη μόδα. Μην ξεχάσουν να τον βάλουν υπουργό πολιτισμού τώρα που θα γίνουνε κυβέρνηση, με τη στήριξη του ΚΚΕ όπως ονειρεύονται βεβαίως –βεβαίως. Τώρα πως και δεν φοβούνται μην και δεν κολλήσουν παραφυάδες, παράσιτα, κ.λπ, είναι απορίας άξιον.
Με όλο το σεβασμό, αλλά παραφυάδες έχει το μυαλό σου αριστερούλη!!

Δημήτρης είπε...

πέρα από τις απόψεις του Καραμίχου (δικό του θέμα, ας λέει ότι θέλει και εμείς θα τον κρίνουμε) αυτό που πρέπει να επισημάνω είναι οτι χρησιμοποιεί λέξεις που σίγουρα δεν γνωρίζει το νόημα τους. Δεν ξέρει καν τι σημαίνει "μεταμοντέρνο" και για όσους γνωρίζουν τον όρο δεν θα τον χρησιμοποιούσαν ποτέ για το ΚΚΕ. Με τον όρο αυτό ορίζεται ότι δένει στο ίδιο πλαίσιο διαφορετικά στυλ, ύφη ή απόψεις, εεεε γιαυτό ειδικά δεν μπορεί να κατηγορηθεί (αν υποθέσουμε ότι το μεταμοντέρνο είναι κατηγορία) το ΚΚΕ. Οσο για το "υβρίδιο" είναι αυτό που βρίσκεται σε πειραματικό στάδιο, είναι - πιστεύει κανείς - το ΚΚΕ σε πειραματικό στάδιο; δεν έχει σαφείς και σταθερές αναφορές σε επιστημονικά κοινωνιολογικά, οικονομικά και πολιτικά πεδία; Μέχρι εκει και σταματάω. Πολύ κουβέντα κάνουμε για κάποιον που χρησιμοποιεί λέξεις στην τύχη, άρα δεν μπορούμε να κάνουμε σοβαρή κριτική σε αυτόν

Οικοδόμος είπε...

@sofia:
Καλησπέρα.
Η Αριστερά (ξανα)γίνεται μόδα και οι κομμουνιστές...ντεμοντέ...
Η αλαζονεία είναι χαρακτηριστικό των αφ' υψηλού ή των ισχυρών, ή αυτών που φαντασιώνονται ότι είναι τέτοιοι.
Τρομάρα τους, κρίμα στα νιάτα τους...
Καλή δύναμη!

Οικοδόμος είπε...

@Χρίστος Τούμπουρος:
Καλησπέρα.
Το χορτάρι ακρίβυνε αλλά κάποιοι δεν το χορταίνουν...

Τουλάχιστον να το ΄ριχναν και στο πριτσάλισμα. Αν κρίνω από τα λόγια τους, αμφιβάλλω, τόσα απωθημένα φανερώνουν έλλειψη...

Καλή δύναμη!

Οικοδόμος είπε...

@ένας στρατολάτης:
Καλησπέρα.
Δεν μου ανεβάζουν πια την πίεση κάτι τέτοια. Συνήθισα. Μόνο μια τάση για εμετό.
Ας βλέπουμε όμως τις "νέες" τάσεις της μόδας στην κολεξιόν "Αριστερά", δεν είναι κακό, έτσι για να διακρίνουμε με τι πρέπει και από που να "ντυνόμαστε"...
Καλή δύναμη!

Οικοδόμος είπε...

@Ανώνυμος (2 Ιουνίου 2012 6:02 μ.μ.):
Καλησπέρα.
Καλά τα λες. Δεν έχω χρόνο για ν' ασχοληθώ κι άλλο με τον νεαρό αριστερούλη ηθοποιό (που... αν θυμάμαι καλά σημαίνει... "φως"!;!;!;)...
Δεν είδα όλο το βίντεο. Εμπιστεύομαι όμως την κρίση και τα σχόλιά σου.
Να ΄σαι καλά.
Καλή δύναμη!

Οικοδόμος είπε...

@xrwmatakaiskies:
Καλησπέρα.
Με ή χωρίς πηγή, πολύ πολύ καλό!
Καλή δύναμη!

Οικοδόμος είπε...

@Scorpion49:
Καλησπέρα.
Οι αριστερούληδες βγήκαν στη γύρα φίλε. Τους ευνοεί βλέπεις κι ο "καιρός". Όπως τα σαλιγγάρια βολτάρουν μετά τη βροχή.
Μόνο που σε αντίθεση με τις επιδιώξεις κάποιων από αυτούς, εμείς δεν θα γίνουμε σαλιγγάρια.
Η επαφή με τη φύση μου αρέσει πολύ, όμως το σύρσιμο (και μάλιστα συνεχές) που προκαλεί "αλλεργία"...
Καλή δύναμη!

Οικοδόμος είπε...

@Δημήτρης:
Καλησπέρα.
Οι λέξεις αυτές έχουν κι άλλες ερμηνείες. Π.χ. το υβρίδιο είναι αυτό που δεν μπορεί να αναπαραχθεί, να δώσει απογόνους.
Δεν έχει σημασία όμως, η ελληνική γλώσσα είναι θησαυρός κι εγώ νιώθω (και είμαι) φτωχός μπροστά της.
Αν ήξερε ο αριστερούλης τι του γινότανε ( ειλικρινά δεν μιλάω ειρωνικά) δεν θα μιλούσε έτσι. Είναι διαφορετικό το να διαφωνείς με το να απεχθάνεσαι και να μισείς. Αλλά και πάλι, δικαίωμά του.
Καλή δύναμη!

red είπε...

ποσο βρωμερο υποκειμενο,και ποσο σιχαμερος βοθρος πρεπει να εισαι για να μιλας ετσι για το κκε..ποσο?λεω λοιπον πως ειμαστε μπουχτισμενοι απο ερπετα σαν τον καραμιχο.ειδικα ο συριζα ειναι ασφυκτικα γεματος.οποιος νομιζει οτι θιγεται η προσβαλεται απο την αποψη μου μπορουμε να συναντηθουμε και κατ ιδιαν για περaiτερω διευκρινισεις,το ξαναγραφω για οσους ισως δεν εχουν καταλαβει.εμετικα υποκειμενα και σιχαμερα ερπετα.αντε σιχτιρ ουτιδανοι τραβεστι-δες