Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2012

Τελευταία ενημέρωση για τη συγκέντρωση στην «Ελληνική Χαλυβουργία»Κάνουμε αυτή τη διευκρίνιση για να μη δημιουργούνται παρερμηνείες ή παραπληροφόρηση: Λόγω της έντασης των τελευταίων ωρών υπάρχει μια σύγχυση σε ότι αφορά την πληροφόρηση. Ο εκπρόσωπος των εργαζόμενων Χάρης Μανώλης ανέβασε στη σελίδα "Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΩΝ" στο facebook την είδηση για τη συγκέντρωση στις 6  το απόγευμα.

Από το μπλογκ «Αντίσταση στις γειτονιές» αναδημοσιεύσαμε κάλεσμα των απεργών χαλυβουργών για συγκέντρωση στις 6 το απόγευμα.

Αργότερα διαψεύστηκε η συγκέντρωση στη συγκεκριμένη ώρα. Όπως και να’ χει όμως η παρουσία μας στο εργοστάσιο είναι απαραίτητη όλες τις ώρες, σε ένδειξη αλληλεγγύης.

Η συμβολή όλων όσων έχουν τη δυνατότητα να πάνε  θα είναι καθοριστική. Πρέπει να αποτρέψουμε τη νέα επίθεση της εργοδοσίας και των τραμπούκων της, που συνδυάστηκε… τυχαία;;; με την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης.

Απ’ ότι φαίνεται σηματοδοτούνται νέες εξελίξεις. Επαγρύπνηση και περιφρούρηση του ηρωικού αγώνα των χαλυβουργών από όλους τους εργαζόμενους.

ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: