Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Δολοφονική επίθεση χρυσαυγιτών στα Χανιά



Δεύτερη επίθεση από φασίστες μέσα σε ένα 24ωρο έγινε το βράδυ της Κυριακής στα Χανιά. Οι νεοναζί αυτή τη φορά χτύπησαν με σιδερολοστούς έναν άστεγο 25χρονο Αιγύπτιο μετανάστη. Τα χτυπήματα ήταν τόσο δολοφονικά
ώστε υπήρξε κίνδυνος για τη ζωή του και χρειάστηκε να υποβληθεί σε εγχείρηση αφαίρεσης νεφρού. Αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπο της Χρυσής Αυγής, μια συμμορία δολοφόνων. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε η εκλογική άνοδος των νοσταλγών του Χίτλερ να μεταφραστεί σε πογκρόμ από τάγματα εφόδου ενάντια σε όποιον δεν ταιριάζει στα αρρωστημένα πρότυπα τους. Καλούμε όλη την κοινωνία των Χανίων να καταδικάσει τις ρατσιστικές επιθέσεις και να απομονώσουμε τη Χρυσή Αυγή με ένα μεγάλο αντιφασιστικό κίνημα.

ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

3 σχόλια:

TRASH είπε...

Μήπως, (ερώτημα βάζω), είναι λάθος η τακτική της αναδημοσίευσης τέτοιων ειδήσεων;
Από την μία διαφημίζουμε την δράση των καθαρμάτων βοηθόντας στην επέκταση της επιρροής τους, από την άλλη βοηθάμε στην τρομοκράτηση των φίλων μας.
Νομίζω πως πρέπει να ανοίξει και μία κουβέντα πάνω σε αυτό, με το νέο δεδομένο πως το επισόδειο με την Λιάνα, καλό τους έκανε...

Οικοδόμος είπε...

@TRASH:
Καλημέρα.
Να το κουβεντιάσουμε, βέβαια, αν και δεν ξέρω κατά πόσο τους κάνουμε "διαφήμιση". Μήπως τους ξεμπροστιάζουμε δείχνοντας τα κατορθώματά τους; Δεν είμαι 100% σίγουρος για τίποτα.

Πρόκειται για ένα νέο δεδομένο στη ζωή μας, που πρέπει να μας απασχολήσει πολύ σοβαρά ο τρόπος αντιμετώπισής του, σε όλα τα επίπεδα.

Καλή δύναμη!

TRASH είπε...

Εάν θέλεις, ρίξε μία ματιά εδώ: (http://fadomduck2.blogspot.gr/2012/06/blog-post_6819.html)
Εγώ προβληματίστηκα ιδιαίτερα...