Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Το ματς της εθνικής ομάδας με τους Γερμανούς και το αποτέλεσμα των εκλογών



Πάνω που έδειχναν να ηρεμούν οι αγορές μετά την εκλογή του εκλεκτού τους Αντώνη Σαμαρά από τον ευρώδουλο ελληνικό λαό, ένας νέος παράγοντας ανησυχίας εκτίναξε ξανά τα σπρέντς σε νέα επίπεδα ρεκόρ. Συγκεκριμένα οι αγορές δείχνουν να προβληματίζονται ιδιαίτερα από το ενδεχόμενο νίκης της εθνικής Ελλάδας κόντρα σε αυτή της Γερμανίας, ενώ η Άγκελα Μέρκελ από την πλευρά της τόνισε
ότι η βοήθεια προς την Ελλάδα δεν είναι χωρίς αντάλλαγμα και ότι περιμένει από τους διεθνείς να τηρήσουν την υπογραφή του Αντώνη Σαμαρά και του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τους παίχτες της εθνικής τους τόνισε να μην διακινδυνέψουν την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας και να ακολουθήσουν το παράδειγμα που έδωσε ο μισός ελληνικός λαός και ότι η νίκη των μνημονιακών δυνάμεων θα πρέπει να αποτυπωθεί και στο γήπεδο. Η θέληση των Ελλήνων για παραμονή και στην ΕΕ δεν μπορεί να διακινδυνεύσει  από τυχοδιωκτισμούς και ανεύθυνες πολιτικές δήλωσε ο Φώτης Κουβέλης που κάλεσε τους διεθνείς να γυρίσουν την πλάτη στον Αλέξη Τσίπρα και να επιδείξουν υπεύθυνη φιλοευρωπαϊκή στάση.

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος, αν και παραδέχτηκε ότι βρέθηκε σε δίλλημα για το ποια ομάδα θα υποστηρίξει, είπε ότι τελικά θα στηρίξει την Ελλάδα, επειδή οι Γερμανοί δεν έχουν ακόμα εξανδραποδιστεί τόσο πολύ ώστε να δώσουν 7% σε ένα κόμμα που κατάστρεψε την χώρα τους και δολοφόνησε τους παππούδες τους, ενώ την ίδια ώρα οι Έλληνες δηλώνουν έτοιμοι να βγάλουν τον ταγματασφαλίτη από μέσα τους και να ξεχυθούν εναντίον της αριστεράς, και όποιου άλλου τους υπενθυμίζει την φτώχεια τους και διεκδικεί να είναι ο λαός κυρίαρχος στον τόπο του και που απειλεί το  νέο ιερό τρίπτυχο τρόικα-εε-ευρώ.

Το ματς αναμένεται να το παρακολουθήσουν εκατομμύρια ραγιάδες που ψήφισαν την υποταγή τους στο μνημόνιο, έτοιμοι να βγουν στο δρόμο και να πανηγυρίσουν την νίκη της εθνικής, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο τα βαθιά πατριωτικά τους αισθήματα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Θέλω να γελάσω αλλά η κατάσταση μάλλον για κλάματα είναι δυστυχώς...