Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

ΣΚΑЇ : «Μέλη του ΠΑΜΕ εμποδίζουν την είσοδο εργαζομένων στη Χαλυβουργία»



Με αυτόν τον τίτλο «παρουσιάζει»  η ιστοσελίδα του ΣΚΑЇ «είδηση», για την προσπάθεια των απεργών χαλυβουργών μπροστά στην πύλη του εργοστασίου στον Ασπρόπυργο, να περιφρουρήσουν τον απεργιακό τους αγώνα. Την επόμενη κιόλας μέρα από την έκδοση της δικαστικής απόφασης που χαρακτηρίζει «παράνομη» την απεργία τους, 219 μέρες από το ξεκίνημά της.

Ολόκληρη η «είδηση»:

«Μέλη του ΠΑΜΕ εμποδίζουν την είσοδο εργαζομένων στην Χαλυβουργία στον Ασπρόπυργο παρά την δικαστική απόφαση που έκρινε παράνομη την απεργία που είχε ξεκινήσει στις 31 Οκτωβρίου του 2011.

Η εκπρόσωπος των εργαζομένων Ελένη Καταβάτη κατήγγειλε στο ΣΚΑΪ ότι οι εργαζόμενοι είναι αιχμάλωτοι του ΠΑΜΕ και ζήτησε την αποχώρηση των μελών από την είσοδο, ώστε να μπουν οι εργαζόμενοι.

«Επαγγελματίες απεργούς που χρηματοδοτούνται από το ΚΚΕ» χαρακτήρισε το ΠΑΜΕ ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης».

Παρατήρηση πρώτη: Ο ΣΚΑЇ πάντα συνεπής στο πλευρό των πλουτοκρατών, σταθερά συκοφατώντας τους αγώνες όλων των εργαζομένων και του λαού.

Παρατήρηση δεύτερη (μαζί και ερώτηση): Ποιους εργαζόμενους εκπροσωπεί η κυρία Καταβάτη; Είναι ή όχι μέλος του σωματείου των εργαζομένων της «Ελληνικής Χαλυβουργίας» που πριν λίγες μέρες  σε συνέλευσή του, οι εργαζόμενοι αποφάσισαν  με συντριπτική πλειοψηφία την συνέχιση της απεργίας τους;

Παρατήρηση τρίτη: Δεν προκαλούν πια καμιά εντύπωση αντικομμουνιστικές δηλώσεις τέτοιου επίπέδου από διάφορα «μπουμπούκια» της αντίδρασης, ούτε κι αυτοί που σπεύδουν να τις προβάλλουν και να τις υιοθετήσουν. Μόνο το γέλωτα.

Η ΗΡΩЇΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.
ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τιμή για κάθε εργαζόμενο να τον βρίζει ο SKAY και ο μπουμπούκος. Από οργανέτα και υποπόδια των κεφαλαιοκρατών παρασουλίσαμε. Οι εργαζόμενοι δεν χειραγωγούνται.
Ο Τζουμερκιώτης

Ανώνυμος είπε...

Κρατάτε γερά Χαλυβουργοί! Είστε το παράδειγμα της Εργατικής Τάξης! Κανένας δεν μπορεί να σας απειλήσει και να σας τρομοκρατήσει. Ούτε ο βρωμερός Σκαι, ούτε ο μπουμπούκος και ο κάθε μπουμπούκος του συστήματος. Όλη η Ελλάδα είναι μαζί σας!

Scorpion49 είπε...

Μετά από 219 ημέρες απεργίας η κυρία Ελένη Καταβάτη καταγγέλλει στο Σκάι, ως…… εκπρόσωπος των εργαζομένων, ότι το ΠΑΜΕ εμποδίζει τους εργαζομένους να εισέλθουν στο εργοστάσιο για να εργαστούν. Και τις προηγούμενες 218 ημέρες που ήταν η εν λόγω εκπρόσωπος με τους πρόθυμους προς εργασία χαλυβουργούς; Ξεκίνησε το έργο της επιστράτευσης των εγκάθετων της εργοδοσίας.
Δύσκολοι καιροί, θα σταθούν όρθιοι όσοι έχουν δοκιμαστεί στην πύλη.

Ο μπουμπούκος να πάει να φάει μια από μνημόνιο μπας και καταλάβει τι εστί βερύκοκο.