Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Όλοι στην πύλη της «Ελληνικής Χαλυβουργίας» στις 6 το απόγευμα. Οι απεργοί χαλυβουργοί μας καλούν για συμπαράσταση!


4:23 μ.μ.:  από τον Χάρη Μανώλη: Το Δ.Σ των εργαζομένων και οι απεργοί Χαλυβουργοί καλούν το λαό σε συγκέντρωση συμπαράστασης και αλληλεγγύης σήμερα 6μμ έξω από την Πύλη της Χαλυβουργίας. Να μην αφήσουμε την απεργοσπασία να περάσει.

Πηγή: Αντίστασηστις γειτονιές


Η συμβολή όλων όσων έχουν τη δυνατότητα να πάνε  θα είναι καθοριστική. Πρέπει να αποτρέψουμε τη νέα επίθεση της εργοδοσίας και των τραμπούκων της, που συνδυάστηκε… τυχαία;;; με την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης.

Απ’ ότι φαίνεται σηματοδοτούνται νέες εξελίξεις. Επαγρύπνηση και περιφρούρηση του ηρωικού αγώνα των χαλυβουργών από όλους τους εργαζόμενους.

ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ!

1 σχόλιο:

Αντίσταση στις γειτονιές! είπε...

Μια διευκρίνηση. Είναι λογικό σε στιγμές έντασης να δημιουργούνται παρανοήσεις και να υπάρχει και λάθος πληροφόρηση. Απ' ότι μάθαμε το Δ.Σ. του σωματείου έχει βγάλει ανακοίνωση που καλεί γενικά σε αλληλεγγύη χωρίς όμως να έχει ορίσει ημέρα και ώρα συγκέντρωσης. Οπότε δεν υπάρχει κάλεσμα για συγκέντρωση σήμερα από το σωματείο. Για μας αυτό ισχύει. Παρ' όλα αυτά η παρουσία μας στο εργοστάσιο είναι απαραίτητη σε ένδειξη αλληλεγγύης.