Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

«Hasta La Victoria Siempre»: Ποδοσφαιρική συνάντηση αλληλεγγύης, στο Κιλκίς


Από τον νεοσύστατο φορέα νέων «Νεολαιίστικο Αλληλέγγυο Ρεύμα Κιλκίς» (ΝΑΡΚΙ) ανακοινώθηκαν τα εξής:

«Ο νεοσύστατος φορέας νέων «Νεολαιίστικο Αλληλέγγυο Ρεύμα Κιλκίς» (Ν.Α.Ρ.ΚΙ), με σκοπό να αναδείξει και να διαμαρτυρηθεί για τις συνέπειες της κρίσης στη νεολαία, (ανεργία, φτώχεια, νέα μετανάστευση), αλλά και το μαρασμό του αθλητισμού και γενικότερα του πολιτισμού που επέβαλαν οι «μνημονιακές» πολιτικές στη χώρα μας, ανέλαβε την πρωτοβουλία να καλέσει στο Κιλκίς την θρυλική ομάδα παλαιμάχων της εθνικής, (διαιτητών, καλλιτεχνών κ.α.) «Hasta La Victoria Siempre» και να διεξαγάγει μαζί της μια φιλική ποδοσφαιρική συνάντηση αλληλεγγύης, την Δευτέρα 17.11.14 στο δημοτικό στάδιο Κιλκίς με ώρα έναρξης 3 μετά το μεσημέρι.
Η δράση αυτή, με τη συμμετοχή όλων αυτών των καταξιωμένων αθλητών και καλλιτεχνών, έχει σκοπό να δυναμώσει τη φωνή της νεολαίας του Κιλκίς και να στείλει το ανυπόταχτο μήνυμά της σε κάθε γωνιά του νομού μας. Με την κιλκισιώτικη ομάδα θα αγωνιστούν νέοι και νέες του Κιλκίς, εργαζόμενοι, επαγγελματίες, άνεργοι, αγρότες, φοιτητές. Με τους φιλοξενούμενους έως τώρα έχουν δηλώσει συμμετοχή οι ηθοποιοί Τάκης Βαμβακίδης και Γιάννης Παπαθανάσης, ο τραγουδιστής Βασίλης Λέκκας, ο διεθνής διαιτητής Τάσος Κάκος, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Σάββας Κωφίδης, Ηλίας Ατματζίδης, Γ.Χ. Γεωργιάδης, Χουάν Ραμόν Ρότσα, Στέλιος Σεραφείδης, Αντώνης Μήνου, Γιάννης Βαλαώρας, Γιάννης Αλεξούλης και πολλοί άλλοι, ενώ την ομάδα θα καθοδηγήσει ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής Σάββας Παπάζογλου. Στην έναρξη, το διάλειμμα και την λήξη θα υπάρχει μικρό καλλιτεχνικό πρόγραμμα από τους Αλέξη Παρχαρίδη και ποντιακό συγκρότημα, Βασίλη Λέκκα με την συνοδεία Κιλκισιωτών μουσικών, καθώς και ροκ συγκροτήματος. Η είσοδος στο δημοτικό στάδιο θα είναι ελεύθερη και μετά τον αγώνα θα ακολουθήσει σε χώρο που θα ανακοινωθεί, ανοικτή δημόσια εκδήλωση-συζήτηση με την συμμετοχή των φιλοξενουμένων.


Εν τω μεταξύ ενθουσιασμός επικρατεί στις τάξεις της κιλκισιώτικης ομάδας, που πραγματοποίησε την Κυριακή 2.11.14 την πρώτη επίσημη προπόνησή της στο γήπεδο Σταυροχωρίου. Στη φωτογραφία ένα μικρό τμήμα από το δυναμικό της ομάδας στο Σταυροχώρι, μαζί με τον προπονητή, τον «πρόεδρο» και την «μασκώτ» των Κιλκισιωτών».

Δεν υπάρχουν σχόλια: