Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας για την ολοκλήρωση των αρχαιρεσιών


"Ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή 14 Νοέμβρη οι αρχαιρεσίες στο Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας, και σήμερα η καταμέτρηση της σταυροδοσίας.
Οι αρχαιρεσίες πραγματοποιήθηκαν μέσα σε δύσκολες συνθήκες, με κύριο χαρακτηριστικό την διόγκωση της ανεργίας στα υψηλότερα ποσοστά των τελευταίων 60 χρόνων.
Σε αυτές τις συνθήκες η εργοδοσία, αξιοποιώντας το νομικό οπλοστάσιο, που της έχει εξασφαλίσει η σημερινή όπως και οι προηγούμενες κυβερνήσεις, εντείνει την επίθεσή της στους χώρους δουλειάς, σε δικαιώματα και καταχτήσεις των εργαζομένων σε όλα τα επίπεδα (εργασιακές σχέσεις, μεροκάματο, ασφάλιση κ.ά.), προκειμένου να θησαυρίσει.
Στις αρχαιρεσίες πήραν μέρος 2.880 οικοδόμοι,(2951 είχαν ψηφίσει το 2011), εκφράζοντας για μια ακόμη φορά την εμπιστοσύνη τους στις ταξικές δυνάμεις, που βρίσκονται στο τιμόνι του Συνδικάτου.
Εκλέχτηκαν 29 αντιπρόσωποι για την Ομοσπονδία και 38 για το ΕΚΑ.
Με τη συμμετοχή τους οι συνάδελφοι επιβεβαίωσαν τη θέλησή τους να έχουν γερό Συνδικάτο που θα συνεχίσει την οργάνωση του αγώνα ενάντια στην αντεργατική πολιτική και τους αντεργατικούς, αντιλαϊκούς σχεδιασμούς.
Το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας καλεί όλους τους οικοδόμους να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για ακόμα πιο δυνατό συνδικάτο και για τη μαζική συμμετοχή στην απεργία στις 27 Νοέμβρη με προσυγκέντρωση στην Πλ. Κάνιγγος, στις 10:30 π.μ. και συγκέντρωση στις 11:00 π.μ., στην Ομόνοια."

Δεν υπάρχουν σχόλια: