Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Φάκελος: Απεργία 27 Νοέμβρη (AUDIO)


Στις 27 Νοέμβρη όλοι απεργούμε!! Κανένας δεν πάει στη δουλειά! Κανένα μαγαζί δεν ανοίγει! Κανένας νέος δεν πάει στη σχολή ή στο σχολείο του!

Κατεβαίνουμε στο δρόμο και διεκδικούμε τα δικαιώματα και τη ζωή που μας αξίζει! Δίνουμε μαζικό «παρών» στις απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ!
Οι Ομοσπονδίες, τα Σωματεία και τα Συνδικάτα, συνεχίζοντας τις παρεμβάσεις τους στους χώρους δουλειάς, με αποφασιστικότητα και σχέδιο, εντείνουν την προσπάθεια για την επιτυχία της απεργίας. Στόχος να παρθούν άμεσα αποφάσεις συμμετοχής, να συζητηθεί η απεργία σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε γειτονιά, να γίνει υπόθεση των ίδιων των εργαζομένων.
Ήδη οργανώνονται Γενικές Συνελεύσεις, συσκέψεις, συνεδριάσεις ώστε να φτάσει σε κάθε εργαζόμενο και άνεργο, σε κάθε λαϊκό σπίτι το μήνυμα, «για να σηκωθεί άνεμος διεκδικήσεων σε κάθε κλάδο και χώρο δουλειάς», όπως τονίζει στο κάλεσμά του το ΠΑΜΕ.
Μπροστά στην απεργία το portal και το webradio 902.gr ανοίγουν «Φάκελο: Απεργία 27 Νοέμβρη», με ρεπορτάζ από τη δράση και τις παρεμβάσεις των εργατικών οργανώσεων και του ΠΑΜΕ για την επιτυχία της απεργίας, με ανακοινώσεις και καλέσματα, με στοιχεία, συνεντεύξεις κ.λπ. 
Διαβάστε:
Ακούστε: 

Δεν υπάρχουν σχόλια: