Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Αναγκαίο αντιΚΚΕ παραλήρημα...


Καταθέτοντας τα πιο «αξιόπιστα» σε αυτές τις περιπτώσεις διαπιστευτήρια, που δεν είναι άλλα από τον αντικομμουνισμό και την αντιΚΚΕ λάσπη, η βουλευτής  Θεοδώρα Τζάκρη, που εκλέχτηκε με το ΠΑΣΟΚ, κάνει θεαματικό μπάσιμο στην παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ, σηματοδοτώντας τη νέα μετα-ΠΑΣΟΚ εποχή της με ένα ―αναγκαίο για τα καλορίζικα― αντιΚΚΕ παραλήρημα.


Και η «ΑΥΓΗ» ανοίγει διάπλατα τις αγκάλες της και την υποδέχεται μετά βαΐων και κλάδων γιατί  ―τι να σου κάνει ο έρμος―  πόση αντιΚΚΕ λάσπη να προλάβει να φτιαρίσει ένας Καρτερός… Όχι, η κυρία Τζάκρη δεν αρθρογράφησε αυτή τη φορά στην «ΑΥΓΗ». Προτίμησε η «δουλειά» να γίνει στην τηλεόραση. Εξάλλου πόσοι «αριστεροί» ψηφοφόροι θα τη διάβαζαν στην "εφημερίδα της Αριστεράς"; Μπροστά στο «γυαλί» συνωστίζεται η πελατεία… 


Το βίντεο με το παραλήρημα της Τζάκρη ανέβηκε από το κανάλι της «ΑΥΓΗΣ» στο Youtube, επιβεβαιώνοντας και στον πιο «ρομαντικό» ψηφοφόρο του ΣΥΡΙΖΑ τη στάση και τις «διαθέσεις» του  κόμματος αυτού απέναντι στο ΚΚΕ. Παραθέτουμε το βίντεο, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα σχόλια για τις δηλώσεις της κυρίας Τζάκρη... (στο κανάλι της «ΑΥΓΗΣ», ακριβώς κάτω από το βίντεο):


Πάει πολύ να κουνάνε το δάχτυλο στο ΚΚΕ και τους κομμουνιστές για τη σχέση τους με το λαό οι υπηρέτες της τάξης των κηφήνων, απόγονοι χρεοκοπημένων πολιτικών σχηματισμών, κληρονόμοι της βλαχογκλαμουριάς  του ΄81 και φορείς της πιο μολυσματικής πασοκίλας, που η μόνη δική τους σχέση με το λαό ορίζεται από το  πόσοι κατώτατοι μισθοί αντιστοιχούν στην αξία των «επώνυμων» ρούχων και «αξεσουάρ» τους.


Πάει πολύ ο ΣΥΡΙΖΑ και η εφημερίδα του να εγκαλούν  το ΚΚΕ για τη σχέση του με το λαό. Αυτοί που σήμερα γλύφουν εκεί που μέχρι χτες έφτυναν, που εισπράττουν τα εύσημα των «διεθνών funds», των αγορών και των επιτελείων της ΕΕ, αυτοί που συναγωνίζονται σε αντιΚΚΕ «επιχειρήματα» ακόμα και τη Χρυσή Αυγή, που ορκίζονται μεταμέλεια και πίστη στους αστούς για να κερδίσουν το δαχτυλίδι της διαχείρισης της εξουσίας.


Οι σημαίες των κομμουνιστών έχουν τις ρίζες τους βαθιά μέσα στο λαό, βάφτηκαν κόκκινες από το αίμα του και δεν υποστέλλονται. Δεν μπορούν να τις αγγίξουν, όσο και αν προσπαθούν, τα ξεφτίδια της σοσιαλ-πασοκο-δημοκρατίας που αγωνιούν για το πολιτικό τους μέλλον, ούτε οι καιροσκόποι του οπορτουνισμού. 

Πέμπτη 27 Νοέμβρη 2014. 

Προσθήκη στην αρχική ανάρτηση:
Ώρα 18:35

Λίγη ώρα μετά την ανάρτησή μας, η «ΑΥΓΗ» απέσυρε το βίντεο από το Youtube! Τυχαίο;...

Επειδή όμως αυτό, εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ, δεν το κάνουν δα και για πρώτη φορά, ιδού τα καθόλου κολακευτικά σχόλια για τη νέα μεταγραφή του ΣΥΡΙΖΑ κάτω από βίντεο της «ΑΥΓΗΣ», τα οποία το ιστολόγιο προνόησε να απαθανατίσει προτού τα φάει η μαρμάγκα… 



6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πιο πολυ για τα σχολια ηθελα να δω το βιντεο,ομως δεν το βγαζει,λεει ειναι ιδιωτικο.Το μαζεψαν αραγε?

Οικοδόμος είπε...

@Ανώνυμος(27 Νοεμβρίου 2014 - 6:25 μ.μ.):

Αφιερωμένο.
(Βλ. προσθήκη στην αρχική ανάρτηση)

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστω.Πολυ στενοχωρηθηκα για τα πληγωμενα συριζοπουλα.Να πω ας προσεχαν,μπα,ειναι μειοψηφια εξαλλου. Πλεμπας.(ο 6.25)

faros είπε...

Δούρου ... Τζάκρη ... Ραχήλ ... κλπ., εδώ που τα λέμε, αυτό δεν είναι κόμμα (ΣΥΡΙΖΑ), ... πασαρέλα και ... οίκος μόδας είναι !!!!!!



Χααααααααα !!!

TRASH είπε...

ΤΡΙΑ (αρ.3) μνημόνια έχει ψηφίσει η κυρία αυτή.
Τίποτε άλλο ως σχόλιο...

Ανώνυμος είπε...

Γιατί παραπονιούνται οι συριζαίοι;;; ΄Οσοι τελοσπάντων έχουν μείνει; Ο αρχηγός τους Τσίπρας- θαυμαστής του Ρέντσι, Ομπάμα και του κακού συναπαντήματος-το ειπε καθαρά. Δεν μπορούμε να μείνουμε στους συσχετισμούς του 4% μέσα στο σύριζα. Πρέπει να διευρυνθούμε. Οπότε στη διεύρυνση χωράνε όλοι. Μάζευε κι ας είν' και κοπριά.

΄Αλλωστε οι καιροί απαιτούν ευελιξία στις κινήσεις των πολιτικάντηδων. Δεν μπορεί να μένουν όλο στα ίδια και τα ιδια.