Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Από σήμερα Δευτέρα οι εκλογές στο Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας

Από σήμερα Δευτέρα 10 Νοέμβρη μέχρι την Παρασκευή 14 Νοέμβρη πραγματοποιούνται οι εκλογές στο Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας.
Το προηγούμενο διάστημα καθημερινά οργανώθηκαν εξορμήσεις σε χώρους δουλειάς, αλλά και στις γειτονιές, πόρτα - πόρτα στα σπίτια των οικοδόμων, ενώ συσκέψεις έγιναν στα παραρτήματα του Συνδικάτου.
Στόχος του Συνδικάτου είναι το σύνθημα «Δυνατός εργάτης είναι ο οργανωμένος εργάτης» να φτάσει σε κάθε οικοδόμο, νέο ή μεγαλύτερο σε ηλικία, εργαζόμενο ή άνεργο, με αφορμή τις αρχαιρεσίες του. 
Στην πρώτη γραμμή της προσπάθειας βρίσκονται οι 250 οικοδόμοι που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο του «Πανοικοδομικού Ταξικού Ενωτικού Συνδυασμού», που στηρίζεται από τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ.
Οι εκλογές θα γίνονται τις ώρες από τις 5 μ.μ. έως τις 9 μ.μ. στα κατά τόπους παραρτήματα και στα κεντρικά γραφεία του Συνδικάτου. Εκλογές θα γίνουν και τις πρωινές ώρες στα γραφεία, αλλά και σε χώρους δουλειάς, σύμφωνα με πρόγραμμα που θα αποφασίσει η Εφορευτική Επιτροπή.
Αναλυτικά, τα γραφεία του Συνδικάτου στα οποία θα γίνουν εκλογές είναι τα ακόλουθα: Κέντρο (Βερανζέρου 1, πλ. Κάνιγγος), Κυψέλη (Πατησίων 252), Αιγάλεω (Έλλης και Ανδριανουπόλεως 5), Βόρεια - Βορειοανατολικά (Λεωφ. Μαραθώνος 96), Βύρωνας (Κύπρου 111 - 113), Ζωγράφου (Περιάνδρου 18, Ιλίσια), Ηλιούπολη - Γλυφάδα (Στρ. Σαράφη 40), Μπραχάμι (Καλλιθέας 6), Ίλιον (Μενελάου 33 και Χρυσηίδος), Καλλιθέα (Αριστείδου 92), Μενίδι (Δεκελείας 42), Ν. Ιωνία - Ηράκλειο (Νισύρου 20), Πειραιάς (Ομηρίδου Σκυλίτση 17), Περιστέρι (Θεοφράστου και 40 Εκκλησιών 20).

Δεν υπάρχουν σχόλια: