Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Κυκλοφόρησε το νέο φύλλο της εφημερίδας του Συνδικάτου Οικοδόμων


Κυκλοφόρησε το τεύχος 133 της εφημερίδας του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας «τα δικά μας νέα από τον ΠΑΛΜΟ ΤΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ«, με κεντρικό θέμα τις εκλογές του Συνδικάτου (ολοκληρώθηκαν χτες). Άλλα θέματα που ξεχωρίζουν είναι η σύμβαση των εργαζομένων και υπαλλήλων στις εταιρείες κατασκευής του Αττικό Μετρό, που αποτελεί σημαντική κατάκτηση του κλάδου, ρεπορτάζ και παραλειπόμενα από την πρόσφατη γενική εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Συνδικάτου, καθώς και από την κεντρική εκδήλωση για τα 30 χρόνια δράσης του Συνδικάτου που έγινε στο Περιστέρι.

Το «σαλόνι» της εφημερίδας φιλοξενεί την ομιλία του προέδρου του Συνδικάτου συν. Σταύρου Λίτσα, η οποία είναι ταυτόχρονα και μια  ιστορική αναδρομή στις συνθήκες που επέβαλαν την ίδρυση της οργάνωσης, στη δράση, στους αγώνες και τις κατακτήσεις του Συνδικάτου. Ακόμα: Δράση ταξικής αλληλεγγύης από το παράρτημα Ηλιούπολης-Μπραχαμιού-Γλυφάδας, άρθρο για το «ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα» και άλλα ενδιαφέροντα θέματα.

Η εφημερίδα διανέμεται δωρεάν από τα παραρτήματα αλλά και από τα κεντρικά γραφεία του Συνδικάτου (Βεραντζέρου 1, Πλ. Κάνιγγος στην Αθήνα). Επίσης  δημοσιεύεται και στην ιστοσελίδα του Συνδικάτου, σε ηλεκτρονική μορφή.

Για να διαβάσετε το τρέχον τεύχος πατήστε εδώ.
Όλα τα τεύχη μπορείτε να τα δείτε πατώντας εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: